inş kardeşim ugrarım tabi tanışmış olurz![]()
her ne kadar ben capon araca german style yakıştıramasamda, eskisinden çok çok daha güzel maşallah, panjur ve sisle tamamlanırsa güzel olur ön tarafı, arka tarafı zaten kusursuz.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
onur kardeşim aracının maşallahı var çok hoş olmuş spoon aynaların ufak tamirattan sonra benim aracımın üstünde hayat bulacaklar ama olsun kazasız belasız binersin inşallah![]()
06 BP 175 1.4 is Spoon Project 2000Model
06 JR 175 1.6VTI Gümüş 96Model
41 PJ 053 2.0 S-Turbo Siyah
Bu vergilerle insanın Ata binesi geliyor
Maşallah,kazasız belasız..
Krdeşim maşallah çok güzel olmuş zevk senin tabiki ama bende zamanında eki böyle binmiştim gözüme güzel geliyodu ama boyatınca niye daha önce boyatmamışım dedim. Eki beyaza boyat bence. Arka karbon olayıda geçen sene 99 1.4 HB vardı bende onun bagajda böleydi aldıgımda ben sevmiştim arkadaşlar ikiye ayrılmıştı kimi güzel kimi kötü diye. Ama beyaz araca arkadan bagaj beyaz durursa emin ol 10 numara duruyo.
maşalllah kazasız belasız surusler dılerım
maşallah kazasız belasız..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
dün gece kocatepe oses'in sokağında yatıyodu araba durdum inceledim mükemmel olmuş kazasız belasız binmen dileğiyle.
Mahallemizin aracı güzelmişBende diyorum kimin bu kimin bu her geçerken bakıyodum önden güzel basık ama arkası yüksek geliyodu o sorun çözülürse cillop gibi olur
Bagaj kaplama değilse beyaz güzel durabilir siyah yerine. Maşallah biraz daha basılmaya ihtiyacı var ama
Allah kaza bela göstermesin
![]()
araba bu ay sonuna kdr satılmazsa jantları değiştircem yeşil wolkrays koycam bbslerde yeşile boyancak önümüzdeki hafta![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)