akıl vermek kolay o zaman alalım o zaman maddi bi destek yap alayım ne istiyosan araç basmayı bizde biliyorz ama 2 kişi kullanıyor arabayı yere 0 arabayıda 50 yaşına adama verip al gez iyemem elimden bu kadar basmak geldi daha fazlası alt için zarar
akıl vermek kolay o zaman alalım o zaman maddi bi destek yap alayım ne istiyosan araç basmayı bizde biliyorz ama 2 kişi kullanıyor arabayı yere 0 arabayıda 50 yaşına adama verip al gez iyemem elimden bu kadar basmak geldi daha fazlası alt için zarar
Herkez söylemiş ama acikcasi emek var uğraşmişsin etmişsin ama o jantlar araçta dip basik halde kendini gösteriyor bence satip daha farkli jant düşünürsen daha güzel olacaktir aile araciyle uğraşmanin zorluklarini bilirim bende cok uğraştim![]()
kazasız belasız maşallah , yorumlara katılıyorum ama bu jantla basmak çok zor olur kamber verilse bile ki biraz kamberli zaten
Livestrong
yay yetersiz olmuş aynı benim eski aracımdaki gibi. Mevcut yaylarınız maxtrac 35 mm sanırım. Ön tarafı amortisör kulelerinden 2.5- 3 cm daha yere çekebilirsin. Tadından yenmez. Kazasız belasız maşallah.
Vw Cc & Mk 5 Gti
Bu biraz German sytyle feat Leylek style olmuş. Aile ile kullanıyorsan yapacak bşy yok tabi ancak jantları değiştirmeni ve kaputtaki folyoyu sökmeni önerebilirim. Kazasız belasız.
ledler dışında güzel duruyor kazasız belasız..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
sakin gençzamanında hepsini aldım hevesim geçti sattım ben sana yapabileceklerini söylüyorum.Poloların yürüyenleri sağlamdır merak etme yıllarca yay amortisör bir arada kullandım her hangi bir sorun olmadı
herhangi bir foruma konu açıyosan eğer iyi kötü her türlü yoruma açık olman lazım
![]()
Sakin Ol Şampiyon
Emeğe saygı yok arakdaşda çekinmeyingüzelim farları vardı paylaş o fotoğrafıda semih.
ben hr trlu yrma acgm mrk etme sat
Ygmda var ama mlllete onu bunu yap dmk kly
Kardeşim millet senin aracın için daha güzel olacak ve daha ilgi çekecek şekilde yapabileceğin şeyleri söylüyor. Bende senin yürüdüğün yollardan geçtim bende eski polocuyum profilimden konularımdan bakabilirsin ben para biriktirdikce 3-5 bişeyler ekledim sürekli. Biliyorum hepsi biyerde bütçeye bakıyor ama yorumları incelersen kötü diyen yok. Şöyle veya böyle yaparsan daha güzel yaparsan daha güzel olur diyenler var. Neyse kolay gelsin.
Vw Cc & Mk 5 Gti
kardeşim burda kimse kötü birşey yazmıyor bütün yorumlar senin arabanın daha iyi görünmesi için.zaten paralık bir durum da yok ledleri kaputtaki folyoyu sökmek paraylamı?basamıyorsan jantı satarsın daha ucuza daha çok yakışacak bir jant takarsın üste para bile kalır.bu jant basılmayınca kendini göstermiyor demişler yanlış birşey yokki burda aile arabasıysa aile arabasıdır yani basmadan veya az basarak daha güzel görünüme kavuşturmaya çalışmalısın bence.
kaput olmamış bence ledleride cıkartmak gerekli son komple düşürülmeli camber filan derken cok tatlı olucaktır ama kaput hiç olmamış maşallah kazasız belasız.
kazasız belasız acil basılması lazım aracın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)