Maaşallah jantlar ile birlikte çok hoş olmuş..
Araç gerçekten ilgi çekici güzellikde beğendim
Ayrıca ilk defa 2011 modasında şeritler çok şık gözüküyor bence
Allah kaza bela vermesin , Maşallah
41 kere maaşallah... eğer karıştırmıyorsam 2 3 defa esenler çinçinderesinden geçerken gördüm sesi harikaydı
jantlar cok yakısmıs
renk ve jantların uyumu cok güzel sportlar zaten durusuda genel olarak gayet biçimli iyi günlerde kullanın
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Ya kusura bakmayın hepinize tek tek alıntı yapamıyorum affola : ) Güzel yorumlarınız için çok sevindim.
Bağdat caddesinde dün gece saat 00.00 da aracımı güzelce marmaris büfenin önüne park ettikten sonra.Memur bey yanıma gelip ehliyet ruhsat istedi.Ama kaba bir dille.Tabi bende çok sinirlendim bunun davranışına,atarlı davranınca doğal olarak aracımı egzozdan bağladı.Bugün aracımı çıkarttım.çekici masrafı 100 tl,otopark 10 tl,Yediğim ceza 45tl indirimli hali.150 TL ye kapattım.Ama şemsiye girdimi girdi...
maşallah ya rengi olsun duruşu olsun 10 numara allah kaza bela vermesin![]()
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
Çok geçmiş olsun hocam bu aralar herkes sıkıntılı polislerle. bizim burda çevirme falan olmazdı artık sahilin göbeğine bile çevirme koydular. Ama dikkatimi çekti kuş serilerini, oynanmış araçları özelliklede gençleri çeviriyorlar
hoşgeldin kardeşim..aracın beğendiğim ve bildiğim bir araç..bir buluşmada bir araya gelmiştik birde temde tekstil kentten gopaşaya kadar arka arkaya gitmiştik belki hatırlarsın..bende de siyah opel corsa sport vardı..
Aracın koca maşallahı var..çok sık canlısı dahada güzel.kazasız belasız binin..
renk çok güzel yakışmış 34 plaka olmasa fiesta katalog çekimi sanacağım. allah kaza bela vermesin.
wallaha bu kadar güzel olucağını tahmin etmiyodum çok iyi olmuş kardeşim güle güle kullan
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Jantlar çok hoş..
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Club Fiesta üyesiniz sanırım birde.. Orda üye olan fiesta sahibi 1-2 arkadaşım facebook sayfasından bakıyordum arabanızın fotoğraflarına..
Maşallah kazasız belasız..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)