Ben kısmet olursa afl ye geçicem abi. Şu irmscher body yi bitireyim de![]()
Maşallah ön far ve tampon değişimi fena yaptı beni. Makyajlı kasa Tamponu ne kadara aldiniz pm atarmisiniz.
61 TT 475 cdti power
Zamanında direkten döndüğümüz araçlardan birisiydi.90lığı olsaydı kapmıştık ama kısmet.
AFL dışı geriye yapacak bişey kalmıyor.Maşallah diyelim.
Astra J Cosmo + FlexRide
Eyvallah kardeşim resimler yanıltabiliyor
Allah razı olsun. Yerine göre değişir tampon far fiyatı ne desem yalan olur en sağlıklısı servis veyatta bi çıkmacıdan kendin fiyat alman.
Teşekkürler.
Araç zaten 90 lık siz van larına baktınız sanırım.
[QUOTE=Ultraleggera;7649678]2013 kasımda askere giderken aracı komple orjinale çevirmiştim. Artık askerlik bitti ve Askerdeyken insanın boş vakti çok oluyor orda yeni bi proje çizdim kafamda. İlk olarak oradayken aldığım 17'' Opc Line jantlarımı ve gelir gelmez aldığım Makyajlı farları ve tamponunu boyatmakla işe başladım. Ardından gitmeme 1 hafta kala aldığım GİD ekranın ve yeni konsolun montajında eksikler vardı onları tamamlayarak değişime başladık. Tam olarak bitmesede kafamdakiler şimdilik bu kadar (Coilover'larımı daha takmadım basılması lazım şeklinde yorum yapmayınız)
Selam,
GID ekran ve konsol konusu ilgimi çekti. Mümkünse nereden temin ettiğinizi ve montaj hakkında bilgi vermenizi rica edeceğim. 2011 model corsa D için araştırıyorum net bir fiyat bilgisine ve alan birin tecrübesine ihtiyacım var. Sanırım konsol da tamamen değişiyor,işi büyütmeden sadece ekranı alıp taktığımızda sorun yaşanır mı? Ekran bağlantısı nasıl yapılıyor ve hangi özellikleri kullanabiliyoruz?
Yardımcı olursanız sevinirim.
[QUOTE=Salih;7745450]Sadece ekranı alıp takmanız yeterli olmuyor dostum bunun için typ ve kumandalarıda değiştirmeniz gerekiyor. Aracınızdaki typ in BC özelliği olmadığı için ekranla bağdaşmıyor typ. Eğer böyle birşey yapmak istiyorsanız Ekran, typ ,typ kumandalarını değiştirmeniz gerekiyor sonrada aracınıza uyumlumu destekliyormu aracınızın beyni bu özelliği onu öğrenmeniz gerekiyor.Yani öle ekranı alıyım takayım çalışsın olmuyor. Serviste 3bin küsür tl.
Teşekkür ederim.
kırmızı kemerler çok şık olmuş direksiyon vites topuzu da kırmızı dikişli olsa tamamlar .
HERKES KAZANDIĞI KARŞISINDA REHİNDİR
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)