Ooo Alımcı Park. Kıtır'ın yanına da bekleriz :D
Hayırlısı olsun...
Printable View
Ooo Alımcı Park. Kıtır'ın yanına da bekleriz :D
Hayırlısı olsun...
hayirli olsun alper kazasiz belasiz insallah;)
Arkadaşlar hanı başkasının arabasının resımlerını koymak yoktu :D:D:D:D:D:D
Ayıpsın alper brom köpeğin olsun araba benım arabanında böyle güzel resimnlerini çekersin dye verdım dediğğin kadar varmış resimler yaf
Sana daha ıyılerını alırız boşver
Hayırlı olsun :)
hayırlısı olsun alper abi...
fotolar mükemmel olmş hayırlısı olsun.
alper hiç üzülme!alırız yerine iyi bişey:icon_tup:
hayırlı olsun, biri gider gelir birisi + daha iyisi ;)
hayırlısı olsun inşallah daha iyilerine sahip olursun:icon_tup:
Hayırlısı olsn ... inş. daha iyileri gelir :)
alperim üzülme biri gider biri gelir.insan emek harcayınca eminim çok üzülüodur.canlar saolsun yenisini alınca koy buraya resimlerini ben yurt dışında olcam ordan bakarım dostum
bugün e46 lara bakarken hiçte üzgün görünmüyordun :D:D:D
dostum hayırlısı olsun allah adam gibi arabaya binmeni nasip etsin...yanlız öle fitenk fln vermesin senin altına neydi öle bugün cartt bu yana carrt oyana el freni ile dönmeler fln :D:D
hehe :D gitti walla..
saol Allah herkesin gönlüne göre wersin inşallah:icon_tup:
teşekkürler, inşallah
eywallah cemocum çok saol, senden de bekliyoruz atılımlar :icon_tup:
teşekkürler osmancım
saolasın, mekan güzel walla ya araba çekmek için yapılmış sanki:D
orda da manzara mı war :D saol
teşekkürler, allah hiçbirimize kaza bela göstermesin inşallah;)
hehehe :D
çekeriz brom seninkini de.. artık çekicek başka da bişeyim yok diycem olmiicak :p
teşekkür ederim
saol ferhatcım
teşekkürler yiit, mekan güzel aslında orda sen falan olsan neler yapardın:o bizimkiler yalandan öyle biraz da PhotoScape işte :D
Abi zaten tek umudumuz sensin :D ailecek senden gelicek sewinçli haberleri bekliyoruz :p
inşallah daha iyisi olucak babamda bi aksilik çıkmazsa, palio falanda alabilir yani ters tarafına gelirsek :D
saol balamircim.. yenisi gelicek tabi ama zaten almak için yeterince kasıcam kendimi yapıcak gücüm kalır mı bilmiyorum :( zamanla olur inşallah, gitmeden uğrayın pastaneye çay içelim:icon_tup:
valla 26-27 lik bişey bakıyorum ama e46 da zor oluyo temiz:( 3 tane war bakalım şimdilik alternatif. aramaya devam;)
kaanın arabaya gelince bu zamana kadar peugeot ya boşa binmişiz dedim walla kendi kendime :) her gittiğim yerde biri gelip güzel arabaymış piyasası ne kadar falan diyo.. bgün 4 kişi sordu geldi inceledi falan :D
alper hayırlısı olsun öle oluyor emek verdiğin bi araba olunca inşallah daha iyilerini alırsın