Hayırlısı olsun Alper , çok emek harcamı$sın , çokta güzel ma$allah . Allah daha iyilerine binmeyi nasip eder in$allah.
Printable View
Hayırlısı olsun Alper , çok emek harcamı$sın , çokta güzel ma$allah . Allah daha iyilerine binmeyi nasip eder in$allah.
allah daha iyilerini nasip eder inş.
hayırlısı olsun alper
alpercım hayırlsı olsun...daha ıyılerı nasıp olur ısaallah
daha iyilerine inşallah :)
ilk 2 fotoğrafın çekildiği yer başka bir yer ama sanırım değil mi?
merak ettim neresi acaba?
3 seneye yakındır uğraşıyorum işte ama napalım artık yenisiyle de uğraşıcaz :) bi bulabilsek :D
eywallah saol görkem yeni sahibine Allah güzel günlerde kullandırsın..
inşsllsh:rolleyes: teşekkürler
eywallah çağlar.. benzin işi koymaya başladı aslında, hayırlısı olucak mı benim için bilmiyorum walla dizel iyiydi:p
saol tünayım TGY plaka mı ne bi tane vtec gördüm geçen benzinlikte, yaşlı bi adam sürüodu.. satarmısın dedim yok satmam dedi yoksa alıcaktım walla onu zır orjinal gri bişey :) fitek alıp sana rakip olucaktım ama olmadı o iş:p
:rolleyes:saol, bakalım inşallah..
hayırlısı olsun alper,,,inşallah istediğin gibi bi araç bulursun..........
Emek harcanınca duygusal bağ oluşuyor üzülmen normal..Allah yenı sahibine bağışlasın,Allah sana daha iyilerini nasip etsin Alpercim.
tşekkür ederim baran, yeni sahibi de çok efendi, iyi birisi ya.. güzel günlerde biner inşallah.
üzülmeye üzülüyo insan hakkaten ama benim o arabaya yapıcaklarım bitmişti artık.. saçma saçma şeyler düşünmeye başlamıştım nası daha da yere basarım, panjurla mı oynasak falan:icon_wack.. en iyisi yeni bişeye başlamaktı, o da olur yakında:rolleyes:
walla ya hakkaten öyleymiş, kimseye iyi demicem bi daha :beuj:.. hani biri çıkarda yerse mantığı heralde ama 2gün önce 19.000dan ilanı olan arabayı şimdi kim gidip 21.500 e alırki??:icon_wack ben 21500e pioneer indash DVD ve müzik sistemiyle satamamıştım çalınmadan önce.. :rolleyes:
schumi şahsen ben olsam o paralara senin arabayı alırım hem koltukları da war :D
hayırlı olsun alper kardeş allah daha iyi arabalara bindirsin seni;)