Gökhan abi maşallah nefis olmuş ama en kısa zamanda yere yaklaşması lazım
coil konusunda o sana söylediğim fiyatın benzeri devam ediyor hiç yaya masraf yapma bence
jantları satmaya karar verirsen haberim olsun![]()
Gökhan abi maşallah nefis olmuş ama en kısa zamanda yere yaklaşması lazım
coil konusunda o sana söylediğim fiyatın benzeri devam ediyor hiç yaya masraf yapma bence
jantları satmaya karar verirsen haberim olsun![]()
rengını degstrmek ıstyrm gokının arabasnın rengınde fume felan ıstyrm![]()
www.honda-tech.com
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
yok yav benı bılen bılır yuksek suremem basıcam coıl alınca![]()
www.honda-tech.com
valla jantlar efsane de, arabanın şu şeklini sana yakıştıramadım![]()
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
sana airride yakışır gökanhayırlı olsun mor'danda yakışıklı olur umarım
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
maşallahı var kanka arabanın cillop gibi araba almışsınkurban olayım coil spring takma arabanın alt takımının canını alıyor orjinal yayları 2 bakla kestir mis gibi kullanırsın ama coil spring alma derim. yada 5lik yay al bas yere. vur dibinee dibineeeee
![]()
Abi bu yükseklik hiç yakışmamış sana vallaYatak altındaki jantlarda çıkmış offf ne itedim clioya şunlardan ama kısmet olmadı
Allah kaza bela vermesin rpf01 ya
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
www.honda-tech.com