Hey maşallah ulan var ya soyle 1.4 leri görünce 1.4 alasim geliyo maşallah kanka cok guzel oldu
Hey maşallah ulan var ya soyle 1.4 leri görünce 1.4 alasim geliyo maşallah kanka cok guzel oldu
C R M performance
Şu jantları bir clioda göremedim ya gözlerim açık gidicemMaşallah kocaman Allah kaza bela göstermesin
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
rengi çok tuhaf diyecektim ama boyatacağını söylemişsin gökan abi boyattıktan sonra mermi olur maşallah
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Tesekkur ederim arkadaslar![]()
www.honda-tech.com
www.honda-tech.com
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....
maşallah. gökhan harika aracın. boyadan sonra enfes olacak.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Tamponun biraz rötüş ihtiyacı var Gökhan kardeşim...
Komple boya'ya mı giriyor?
Para olsa direk boya yapicam demir abi...
www.honda-tech.com
Yanlıs anlamanı istemem dostum ama tek kusurun var oda paranın olmamasıoda olsa cok güzel işler cıkıcakk eminim...bnm nacizane fikrim son susturucun çok gözümü tırmaladı güzel kibar bi başlıkla dha iyi olabılır yada typar son susturucular gibi... Boya konusunda bsey soylemıyorum zaten boyatıcakmıssın ilk fırsatta bu şekilde yavaş yavaş ilerlemen konusundaki sabrınada hayranım kazasız belasız sürüşler
![]()
Bugün benzinlikten 50 TL'lik vergi aldım, yanında 12 TL'lik benzin verdiler!!!
Güzel olmuş jantlarla beraber Maşallah![]()
Yanlis anlamam yav herturlu elestriye acigimboya biraz skinti eksozda kafa vardi oem taktim...arka ek alinca biraz o goruntu degisir sanirim...beni herkes bilir bn hicbisi hemen yapmam zamanla
ondan bi araba 4 5 sene kaliyo bende
www.honda-tech.com
Maşallah, buna birde paçalık koysan tadından yenmez![]()
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
kac gundur aracım otoparkta duruyordu bılıyorum yıne pis ama dısını temızlıcek mecalım yok ders calısmaktan zaman bulamıyorum.. vınetle bır ıcını detaylı temızledım okadar paspasları yıkadım ..dısından ıkı poz aldım ama cok kırlı artan pıs suyu on kaputa döktümvalla hıc ugrasasım yok arabayla
dursun otoparkta foto kalıtesı dusuktur kusura bakmayın
bazı yerler sarımsı cıkmıs gunes vuruyordu araca
![]()
www.honda-tech.com