moralini bozmak istemem ama al nin yeni sahibi olan arkadaşım 43 kilo olarak jokey kıvamında bir arkadaşımız :D ben cılız bir adam olarak 77 kiloyum sen düşün gerisini :D
Printable View
tesekkur ederım genclık:) sınan daha ıyılerı senın olsun kardesım:D
kazasız belasız 2side güsel ama vti çok karizmatik duruyor
allah razı olsun kardesım sonunda su lanet saxo2 nın yanında benım arabamıda begenen bırı cıktı:)
çoktan değiştik serkancım resimler eski :)
lem fotoraf makinası istedinizde vermedikmi bu resimler ne iirenç ama saxo yine süper çıkmış :) öbür araba ne karanlık olan bilemedm markasını acaip bişe tööbestafurullah. yannız o kara cantları bildim tanıdık geldi bana :)
yok yok bu kadar olmaz tunay kardeşim arabasının maşallahı var yaa honda ne de olsa ayrıca vtı bıde gıdıyo kı canavar gibi kazasız balasız bın tunaycımm japon herzaman eyidirr :D:D
120 beygiri geçemeyene 160 beygir denirmi diip bi tartışma başlatiim bayadır sakin gidiyoz :))))
kaancım saolasın...walla bu manyagın arabası dısında her 120 lık ve 160 lık la gonul rahatlıgıyla denerım ahmet abı:) ama ah benım akılsız kafam ya nerden tutturdum bu arabayı alalım dıe alacaktık o mıs gıbı temızler temızı vtecı...:D
maşallah kazasız belasız ikiside süper.
civic baya inmiş sürtmüyormu davlunbaza?