dawlumbaz kullanmıyorum...kıs gelsın takarız..ama arabya gundelıkcı tuttum yanımda sureklı toz alıyo:)
Printable View
kazasz belasz güzeller..
öyle tabi maksat eğlenmek, tünayın arabasıda benim arabam, benimkide onun arabası sayılır zaten birlikte aldık 2sinide :)
bu arada tünayın arabasıda gayet güzel gidiyor özellikle 15" jantlarla baya kafa kafaya yürüyoruz, 120-160 muhabbetine gelince saxonun paşaoğlu dynoda 140hp veren kağıdı var egsozsuz, tünayın arabasıda burada yük tipi dynoda 163hp verdi +vafc den ayar yaptık şu an tahminen 165-166hp vereceğine inanıyorum,
çok ayıp b.k demişim adminler silmiş:D
3 hp mı verıo egsoz:)
bide son surat deneyın bakalım tunay nası olcak.. gerçi ty nınde baya iyidir son hızı ama bellı olmaz...
yok vteci geçemez son süratte gerçi sedanla hatcback arasında 7-8 kmlik son sürat farkı vardı galiba
ben sedanı geçememiştim
son süratta vti lar baya başarılır. 1.6 beyinliler ile standart kesicililer arasında kaç km oynuyo son hızda ?
wallaha bız yasamayı sevıyoruz ya denemekerde ben 4 u bıle bıtırmeden bırakıyoruz...yeter zaten yaw ne gerek war...
yeterda kendımıze eğlenıoruz iştee :D:D
ehehe;):)....
kesiciye girmediğini son viteste bilmiyordum. peki görülen son hız ve devir nedir acaba şanzımanı oynanmamış bir araçta.
5. vitesteki orj. VTi ın hızları
241 km/h @ 8000 rpm
247 km/h @ 8200 rpm
253 km/h @ 8400 rpm