Bir Giresunlu olarak böyle bir arabayı Giresunumuzda görmek gurur verici emeğinize saglık
Printable View
Bir Giresunlu olarak böyle bir arabayı Giresunumuzda görmek gurur verici emeğinize saglık
Arac dıstan cok hosuma gitti
Listeyi goruncede helal olsun dedim valla masallah
maşallah makina yüklü.. :)
Masallah Ac 106 Ya Yanlız Kaldı Gıresunda Artık :D
maşallah kazasız belasız
Maşallah gidişine de duruşuna da söylenecek tek söz yok aksiharda uzun bir süre yakından
incelemek nasip oldu allah kaza bela vermesin....
Yaşar abi 106 alsam ölürüm galiba ;) huzur dizel'de o yüzden dizel almayı düşünüyorum baktım olmadı yine 2005 2006 honda cıvıc alıcam nasip kısmet yani herşeyin hayırlısı olsun artık ;)
ahhh ahhh hayalimdeki spec olmuş satılmasaydı yapacaktım 41 kere maşallah
Bu nerden geldi? America'danmı? geldi başkan :D
valla adam akıllı yapılmış bikaç 106 dan biri bence maşallah allah kaza bela vermesin
"Daha ne yapılabilir ki?" sorusunu cevapsız bırakan bir araç.:) Kazasız, belasız...
11 Numara maşallah kazasız belasız..
Giresunda tek olunca pek bir önemi olmuyor :)
teşekkürler :icon_tup:
Makina dertli :)
Yanlızlık bazen iyidir :)
Sağoalsın .
Amin darısı herkezin başına.
106 alanların hepsi ölüyormu ? dizel içindeki duyguların bastırılamamış halidir :icon_tup:
Evet biraz ugraşıldı emek verildi sonuç ortada .
fransanın güney sahili nice'de eski şarap fabrikasının içinde bulduk eş dost tanıdıklar vardı kendi imkanlarımızla deniz yolu ile türkiyeye getirdik,sonuç ortada :):icon_tup:
Sağoalsın kardeşim :icon_tup:
Güney sahilinden sinan ım :)
Var var bir kaç işlem daha var kısmetse onlarıda halledecekler :) Tugbay sağolsun :cool:
Sizde 12 numarasınız sağolun :icon_tup:
Maşallah listesi ve duruşu herşeyi ile harika ;)
Valla ne yazsam bilemedim,giresuna geldigi günden bu yana emek verilen sürekli ama sürekli ugraşılan bir araç üzerindekiler ciddi emek isteyen sadece emekle kalmayıp büyük bir miktarda para isteyen bir araç oldu 28 AC 106 ,denildigi gibi giresuna 1-2 beden fazla,burda deneyecek kimse yok olanda denemiyor,inşallah istanbul'a geliriz sizlerde canlı canlı görürsünüz.
Volkan kardeşime gönlüne göre binmek nasip olsun inşallah ,bütün iltifatları kabul edecek bir araba kocaman MAŞALLAH...
giresuna ve turkıyeye boyle bır arac kazandırdıgı ıcın volkan kardesımı tebrık etmek ıstıyorum. cok guzel ve ozenle hazırlanmıs kazasız belasız surusler dılıyorum..