insallah yasar abı en kısa surede ...
Printable View
insallah yasar abı en kısa surede ...
maşallah böyle dolu 106 ları görmek sevindirici.mete ustanın dükkanın önünde bikere launch yaparken görmüştüm.içim ürpermişti.yanlız anlamadığım araç 800 kg nasıl oldu?150 kg lık bir atım sözkonusu?
maşalllah sıkı duruyorr akhisardada görmüştüm sanırım küçük bir aksilik olsu ilerleyen zamanlarda yürürünü merak ettigim araçlardan bitanesi....ferit bunun beygiri seninkinden fazla...... :)
maşallah yakından bildgm bir arac herkesın emegıne saglık cok güzel bir arac ortaya cıktı
ama hala binmek nasip olmadı :)
bahsi geçen yer türkiye o öyle olsa bu böyle olsaydı yok kardeşim eger yurt dışındaki sünnetsizlerin elindeki imkan bizlerde olsa onları sünnet ederdik hatda hadım ederdik,biz bunu yapabiliyoruz seninde aracın var yapabiliyorsan sen yap:icon_tup: bizde tebrik edelim maşallah diyelim ilk sayfalarda dediğin gibi :icon_tup:,bozulmaca gücenmece yok.
aracın torpidosuna kadar sökük başkan koltuk tek en son halinin fotosunu ilerleyen zamanlarda yüklerim :icon_tup:
Evet aksilik bırakmadı reis herşeyde vardır bir hayır diyip önümüzdeki akhisara bakıyoruz :)
ALLAH razı olsun sağolasın .
28 AC 106 yı Hondatech de biz söktük , kapı içleri,komple göğüs,koltuklar sökük ayrıca kaput ve bagaj kapağı fiber,
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._6567135_n.jpg
şefim ellerin dert gôrmesin :)
guzel yorumlarınız ıcın butun arkadaslara tesekkur ederım. elımızden geldıgınce bıseyler yapmaya calıstık emegı gecen herkese tekrardan tesekkurler...
Maşallah Volkan abi kazasız belasız makine number 1 :)
maşallah çok iyi denilecek bi 106 kazasız belasız
Yaşar abi makina dertli he :)
MaşALLAH Büyük emek zaman harcandı bu araca 8 ay araba yüzü görmedik desek yeridir emeklerimizin karşılını almak çok güzel bir duygu ALLAHIM Kazadan beladan sıkıntıdan korusun inş tekrardan emeği geçen herkeze tşkrler Volkan abi
gerçekten çok emek harcanmış bi araç tebrikler kazasız belasız
yasar abı bayramda gıresuna gelcekmıssın sevındım.. hem ac yıde gorursun :))