Maşallah çok güzel, normal 4kapı corsaların ön tamponu ve farları çok yakışıyor. bkz:topal![]()
Maşallah çok güzel, normal 4kapı corsaların ön tamponu ve farları çok yakışıyor. bkz:topal![]()
Far karartmayı destekliyorum, bir de küçük bir spoyler ile daha şık olur
Maşallah Allah iyi günlerde binmeyi nasip etsin.
Custom Electronic Projects
Sağol kanka arkaya 1 kişi oturunca güzel duruyor ama
Teşekkürler
Eyv.
teşekkürler
Aynen
Teşekkürler
Teşekkür ettim
cosmo-silverline-eco hepsi aynı ama çıkmacılar bilmiyor corsa c de marşpiyel yok diyor fibercilere felan bakıcam.
Ah o cikmacilar
Istanbulda 2-3tane araba ustunde tek kapida gordum marspiye ama hosuma gitmedi ,sanki birebir orjinalinden yapilmamis gibiydi.
2tane fiberciye baktim ellerinde yoktu goremedim. Eger guzel fiber bulursan haber verrsen sevinirim![]()
Maşallah ben çok beğeniyorum bu corsa'yıSadece kapıdaki renk tonu çok göze batıyor
![]()
...
oguzcum hayırlı olsun yeni korsanşu an mükemmel duruyor. farları kararttığın an apaçi dansını yaptığın andır aman diyim.. lip büyük ihtimalle yakışacak. mümkün olduğunca sade kalması ayrı bir asillik katıyor bana kalırsa. ve şu haliyle tam kıvamında. iç tarafında mümkün olduğunca sade ve mümkün olduğunca az aksesuarlı ve temiz olmasını öneririm. yarın garaja gel bir görelim küheylanı.
çok maşallah çünkü çok beğendim. kazasız belasız kullan kardeşim benim.
edit: bu arada farların karartılmasına sözüm yok bazı renklerde kesinlikle gerekli ama bu arabada yeterince siyahlık var bence. farların bu haliyle kalması siyahın kakasını çıkarmamak adına bence en güzel seçim olur.
edit2: o sağ kapıyı boyayan kimse bulup iki söz etmek lazım. uzun süre kullanacaksan sağ kapının boyasına bir müdahele lazım. sadece o kapıya mı pasta olur yoksa bu kapı kalır diğer bütün parçalara mı pasta atılır bilemem.
Masallah kardesim![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
maaşallah jantlar cok tok durdurmuş aracı ellerınıze saglık Allah kaza bela vermesin
StanceWorks
------Low is a Lifestyle
Maşallah Oğuz jantlar,boyası çok iyi, sevdim aracı biraz daha basmayı düşün.
Kazasız belasız cezasız![]()
Bende bu kasanın tamponlarını seviyorum ya
AminOda aklımda arkadaş yapıcak beğenirsem yapabilirim
teşekkürler
Opel Marşpiyel Sacı 110 TL - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 47938371
Bu var İstanbul'da
Yapacak birşey yok ona kırmızının kötülüğü
Teşekkürler abi iyice opelci olduk
Pastayla kille düzelirse yaptırırım ama boyatmam boyanınca hertürlü fark çıkıyor kırmızıda
Oruç oruç sanayi çekilmiyor abi bayramdan sonra görüşürüz inş
Teşekkürler Yavuz abi
Teşekkürler
Teşekkürler
Yok ya basıklık bu kadar iyi konforda gerekli biraz![]()
APP plakalar ve orj. lipten sonra
Buda dyno sonucumuz 79,4hp 171nm tork
Fabrika verisi 75hp 165nm tork
![]()
Maşallah..
maşallah araca.en mantıklı öğrenci arabası bu galiba hem alınacağı zaman danışacak üye de çok
allah kaza bela vermesin sade ve güzel görünüyor.
Abi değerler güzel çıkmış ben hala katı iptal ettiremedimbaşka bir değişiklik varmı ?
...
araç gercekten cok guzel ya astra jantları cok guzel durmus kırmızı olsun 1 lira fazla olsun![]()
eski bi corsacı olarak aracını begendimm astra jantları gerçekden çok iyi durmuşşşşchip ile temiz 100 hp alınırr güle güle kullann
başdan sona 51 lik boru ilee çok iyi ses alırsınnn ben 2 corsa 1,7 me yaptırdım chip şart bunlara
![]()
Vw MK2 GTi
Hergestellt in Deutschland
EXCLUSIVE GARAGE
renk farkı parça boyanan kırmızı opel lerin hemen hepsinde oluyor, eski corsa mdan biliyorum. O yüzden boyanan parçaların renk tonu farkı -bence- normal bu araçlar için...
Onun dışında nikelajlı panjuru siyah folyo ile kaplayıp (amblem hariç) sis farlarını da yapınca arabaya daha güzel bir hava veriyor. Bir de şu tip bir marşpiyel var. Orjinaline benziyor:
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)