Ooo arkadan itiş , hoşgeldin :)
Printable View
Ooo arkadan itiş , hoşgeldin :)
hayırlı olsun kazasız belasız bmw iyidir:)
jantlar tunalı bülten sokakta moviestore'da duruyor gercekten cok temizler ebat yanlış yazılmış 18 olacak
M3 evo jantlarının orjınali 19 ve ön arka farklıdır.18 ve ön arka aynı takmaktansa nexondaki jantlara göz atabilirsin Alper.İrtibat için okan yardımcı olur..Tekrar hayırlı olsn..
ooo bmw kardeşliği:) e46 iyidir..
yapılcak seyler basta sınyaller tabıkıde, ön tampon csl tamponu tabıkıde mukammel durur, ama olmazsa mtechnık tampon ıste cilerdekı o olur.. jant olarakta csl jantı derım bunlara çok kollu daha çok yakısıyor...
hayirlı olsun kazasız belasız
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=9126 aLper abim bu jantları werelım sana hehe
hayırlıs olsun alper..
alper tekrar hayırlı olsun, getiriyorum 316yı bi ara deniycez :D
Hayırlı olsun
Masallah, cok güzel bir secim olmus.
Yavas yavas M'e döner :)
hayırlı olsun alper,,,çok temiz bi araba ,,,,,güzel günlerde kullan..........
güzel seçim abi kazasız belasız
hayırlı olsun alper. güzel bi şeçim yapmışsın bmw alarak uzun ömürlü kullanırsın artık ;) kazasız belasız kullanmak dilegiyle
hayırlı olsun :)
çok saouun arkadaşlar hepimiz kazasız belasız inşallah :)
kopp, ali hoşgeldin ortaam;)
USTAaa, daha bi m power lık yok ama olur oda kısmetse :)
Emre-G teşekkürler bunu da sade yapıcam bakalım, orinal parçaların dışına çıkmıycam kesinlikle.
kaan, karuma gidek mi lan :hahaha::D:D:D bineriz brom daha çok bineriz
PROMINENT, ewet düz vites. iyiki de cem abi beni caydırmış otomatikten saolsun :) ankarada bahsettiğin yer balgat tarafında mı?? çnkü sahibinden.com da ilanlar görüyorum ankarada bi yerin hakkaten çok güzel şeyler war bmw üzerine..
grkm, harbi huzurmuş BMW.. bu zamana kadar ben pejoya diil peo bana binmiş meerse :D hala çukurlara girerken kasıyorum kendimi ama bişey olmuyo düşünce :)
ahmet abi saolasın temiz bulduk şansımıza. çok korkuyodum hurda bi araba alırız başımıza kalır diye.
saol osmancım pm atıyorum sana. ama link werdiin jantlar bana gelmez :) illaki orj BMW jantı olucak..
eywallah baranım saol. senin minikler de benimkilerdenmiş :D ama CSL jantları falan yıkmış walla senin araba, bide makyajlıki:rolleyes:.. neyse yapıcaz artık bişeyler
okan m3 jantının 19u olsa güzel aslında ama 19a da çıkarsam M6 jantları warken m3 düşünmem artık gibi gelio.. tabi önemli olan uygun bişeyler bulmak.:o çıkmadım daha hiç sanayiye bi dolaşıcam neler war neler yok
cem abi, bi yanlama dersi ayarla bana yaw ben senin kadar yanlıyamıyorum :beuj::D
eywallh can saolasın, Allah hiçbirimize kaza bela wermesin inşallah.. fransız kaderim oldu sanıyodum artık. 306 wardı, 206 oldu bende babam şimdi de 106 alır bana diye korkuyodum:p sonunda almancı olduk bizde:)
M3CSL, sinyalleri arkadaşlar araba hediyesi alıcaklarmış bana :) tampon işine gelince hepsi hoşuma gidiyo walla M3 tamponu hariç. hangisini uygun bulursam yapışıcam M-tech 1/2, ci tamponu farketmez;)
çağlar deniyelim walla bizim ali'de de 320ia war o da gelir 3ünü deneriz bakalım noluyo. video da yaparız süper olur :icon_tup:
DRaGGeR, çakma RCden sonra çakma m3 yapmıycam bunu da :) ama M-tech olucak inşallah zamanla:rolleyes:
Görkem,saol.. dün bahçelide korna çaldım sana karşımdan geliodun ama tanımadın haliyle :) kimse tanımıyo zaten sinir oldum :D
tşekkrler alp, deiştirmeyi düşünmüyorum hakkaten. baya bi binicem buna kısmetse..
yiit saol, eskisinde olmadı ama Ankkara ya yolun düşerse foto istiyorum senden
hayırlı olsun kazasz belasız bunları tavsie edelim bari :D
http://img360.imageshack.us/img360/4406/dsc03976rw5.jpg
http://img70.imageshack.us/img70/921...83largeka7.jpg
bbs ch+siah bobrek+ci ledli stobu :D