dokunma motoruna :D deli atma adamı :D
1pc tak yay tak jant tak bitti :D
Printable View
dokunma motoruna :D deli atma adamı :D
1pc tak yay tak jant tak bitti :D
peki patron :D
olm o kilometre 732binmi benmi şaşı bakıyorum? Doğruysa tualetedemi arabayla gidiyosun meraktan soruyorum :D (73binmiş :D )
A Little Up To Date
http://i16.photobucket.com/albums/b5...SpoonTeggy.jpg
kardeşim çok güzel oldu ama acilen alçalması lazım.
ön taraf fenalar da:D
çoook leylek ama serencem binince iner 2-3cm :D
sıze canı gonulden katılıorum ama ***** her yay bı cıns dusuruo ondan bıraz arastırma karıstırma yapıorum en uygun sekılde makul dusuren yay ıcın ***** aile arabası bu surunmemesı lazım :)
yay lazım deilmi şimdi harbınde buna ya?
yay diyorum,
kafana aticam diyorum :D
kanka gule gule kullan--bunlar ist-ank bide nerde wardi :D
Maşallah çok fena olmuş :)
kamyon spec. bas şunu ciğerimin köşesi :D
masallah kazasız belasız spoon larla daha bı guzel durmus..:) bu senekı offroad yarıslarına gırmeyı dusunuyomusun :D:D yay yayy yay yyay dıye bagırıyoo
Jant mı taktın Burak ?
taktım bakalım sonunda gozume gercekten hos gozuken bır jant buldum :)
Yay takıcam zaten ama 7-8 tane yay var su anda onumde stage stage hangısı olacak ona bakıyorum :)
Bi de neden bronz ?
15 ıcın bı cok sebep var aslında..
Bu aralar abam cok kullanıyor arabayı ve ınanılmaz kotu kullanır kendısı saolsun kasıs cukur dınlemez basar pasam. 6da alsam 40 yanakla o lastıkler 2 gunde balon yapardı. Ondan 15 almayı sectım.
Butun jantları denedık orda benım ılk amacım sıyahtı zaten ılk sıparısımde sıyahtan yanaydı mustafaya 6 ay once. hepsını denedık orda, herkes bronzeun cok yakıstıgına karar verdı ondan :)
Amin kazasiz belasız kullanmaya calısacaız ınsallah :)
olm çok güzel olmuşta fazla yerin dibine sokma çok rahat olmuyo amortisör olmadan..ben bi kaç stage denedim biliyosun..kullandığın yollara göre seç,bi de kışın kar durumunuz var sizin...