dokunma motorunadeli atma adamı
1pc tak yay tak jant tak bitti![]()
peki patron![]()
KA Style
olm o kilometre 732binmi benmi şaşı bakıyorum? Doğruysa tualetedemi arabayla gidiyosun meraktan soruyorum(73binmiş
)
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
A Little Up To Date
![]()
KA Style
sıze canı gonulden katılıorum ama ***** her yay bı cıns dusuruo ondan bıraz arastırma karıstırma yapıorum en uygun sekılde makul dusuren yay ıcın ***** aile arabası bu surunmemesı lazım![]()
KA Style
kamyon spec. bas şunu ciğerimin köşesi![]()
masallah kazasız belasız spoon larla daha bı guzel durmus..bu senekı offroad yarıslarına gırmeyı dusunuyomusun
yay yayy yay yyay dıye bagırıyoo
taktım bakalım sonunda gozume gercekten hos gozuken bır jant buldum
Yay takıcam zaten ama 7-8 tane yay var su anda onumde stage stage hangısı olacak ona bakıyorum![]()
KA Style
15 ıcın bı cok sebep var aslında..
Bu aralar abam cok kullanıyor arabayı ve ınanılmaz kotu kullanır kendısı saolsun kasıs cukur dınlemez basar pasam. 6da alsam 40 yanakla o lastıkler 2 gunde balon yapardı. Ondan 15 almayı sectım.
Butun jantları denedık orda benım ılk amacım sıyahtı zaten ılk sıparısımde sıyahtan yanaydı mustafaya 6 ay once. hepsını denedık orda, herkes bronzeun cok yakıstıgına karar verdı ondan
Amin kazasiz belasız kullanmaya calısacaız ınsallah![]()
KA Style
olm çok güzel olmuşta fazla yerin dibine sokma çok rahat olmuyo amortisör olmadan..ben bi kaç stage denedim biliyosun..kullandığın yollara göre seç,bi de kışın kar durumunuz var sizin...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)