User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: megane coupe

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mesaj atan herkese teşekkürler. arabada 2 cm lik yay var ama 3 cm civarı düşürdü. geçtiğim yollar düzgün olmadığı için daha fazla basamam bu şekilde yol tutuş konfor kombinasyonu çok ideal. logolar ve jantları boyatmak aklımda olan şeyler fırsat bulduğum bir ara hallederim.

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Murat Ören Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesaj atan herkese teşekkürler. arabada 2 cm lik yay var ama 3 cm civarı düşürdü. geçtiğim yollar düzgün olmadığı için daha fazla basamam bu şekilde yol tutuş konfor kombinasyonu çok ideal. logolar ve jantları boyatmak aklımda olan şeyler fırsat bulduğum bir ara hallederim.
    Basıklığı az olmuş bence ama dediğiniz durumlar olduğu için ideal olmuş.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

belgehan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracınız çok güzel maaşallah. Bende olan bir sorunu sizin araçtada görmüş bulunmaktayım. Tamponun sol ön tarafını vurmadınız değil mi? Benim araçta orada boya olduğunu söylediler halbuki bende hiçbiryere vurmadım. Benimde sizin gibi renk ton farkı var. Geçen pasta attırdım bir miktar düzeldi. Anlayamadım gitti bu renge özel bir sorun mu bu . Diğer renklerde göremedim.
    Can benim düş benim ellere nesi?

C!N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah kazasız belasız. Şu coupe araçların kapılarını neden cam cerçevesiz yapmazlar ki :s

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı belgehan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracınız çok güzel maaşallah. Bende olan bir sorunu sizin araçtada görmüş bulunmaktayım. Tamponun sol ön tarafını vurmadınız değil mi? Benim araçta orada boya olduğunu söylediler halbuki bende hiçbiryere vurmadım. Benimde sizin gibi renk ton farkı var. Geçen pasta attırdım bir miktar düzeldi. Anlayamadım gitti bu renge özel bir sorun mu bu . Diğer renklerde göremedim.
    araçta boya yok ama siz dedikten sonra banada orası daha mat geldi resimden bakınca. az sonra gidip dikkatli bir incelerim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı C!N Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah kazasız belasız. Şu coupe araçların kapılarını neden cam cerçevesiz yapmazlar ki :s
    teşekkürler. sanırım maliyeti arttırır daha kalın cam kullanılması gerekir, tüm yapılanlara rağmende yol ve rüzgar sesini daha çok alır. örnek olarak mercedesin cls modeli diğer serilerine göre daha çok yol ve rüzgar sesi alır içeriye. ama görüntü olarak şık olurdu yapılabilirdi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)