nedense alfayı tasarım olarak çok sevmeme rağmen cesaret edip alamadım gerçekten tasarımları diğer araçlardan çok iyi bir araç kazasız belasız
nedense alfayı tasarım olarak çok sevmeme rağmen cesaret edip alamadım gerçekten tasarımları diğer araçlardan çok iyi bir araç kazasız belasız
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
alet agır oldugu ıcın s.ıcı yakıyor bıraz.cok sıkısık degılse durkalk ta 10-12.5 arası. uzunda 6.5 cıvarı.
fabrıka verısı 10-5.5
arkadaslarım benden cok daha az yakıyor.(s.ıcı 8 dısı 4.8 yakan arklarım var.manueller ck daha az yakıyor.q-tronıc cok konforlu sanzuman bu yuzden yaktırıyor bıraz.) sanırım yazılımdan kaynaklanıyor.
tesekkurler
yay ve siyah jant dusunuyorum ama biraz daha bu sekılde bınecegım
alfıstıye ne zamandır gırelemıyor.aslında cok aktıf bır sıteydı eskıden.
derı rengı benım hosuma gıdıyor acıkcası.italyan ve kırmızı deri.aydınlatmalar da kırmızı + ısık paketı de var bende.orgazm sebebı oluyor ıc kısım aksamları
tesekkurler.ben mıto'yu da cok begenıyorum
evet 1 oncekı sahıbı cok kasmasını ıstememıs sanırım ben guncelleyecegım ya da servıste yaptıracagım.orjınal alfa romeo yazılımı 190-198 arası verıyor ve 50k km kullanıp sorunsuz bınenler var.
3er den ınıp 159'a bakmayan gormedım.muadıl araclardan cok daha guzel bır tasarıma sahıp - daha donanımlı ve daha ucuz![]()
maşallah cok guzel. ozellikle iç kısmı cok guzel olmuş kombinesiyle kırmızı deri koltukları seviyorum ya
kazasız belasız.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Dizel otomatik mantığı Alfa güzelliği.. İyi günlerde kullanın
maşallah kazasız belasız ..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
orjinal kalmasını istedigim markalardan bir tanesi masallah cok cekici
'' en iyisi ben değilim ama benden iyisi yok ''
José Mourinho
aracı önceki sahiplerinden ötürü tanıyorum, oldukça güzel bir araç. Güzel günlerde keyifle kullanmanız dileğiyle. bundan önceki iki sahibi de oldukça iyi bakıyorlardı araçlarına.
tesekkurler arkadaslar.ben de bıraz hastayım.sırf cızık olmasın dıye otoparklarda uzaga parkederım vsaldıgım gıbı temız de satmayı nasıp eder ıns. allah.
spoyler benım hosuma gıdıyor ama zevk meselesı tabı![]()
2. el piyasasindan korkmasan direk saldiracagim bi araba sadece coil yeter bu arabaya bence![]()
Mapped by DR.ECU
tesekkurler arkadaslar.
temızı bulmak bıraz dert evet.ozellıkle 2008lerde sırketlerden cıkma cok arac var.dıkkat etmek lazım.bu aletlere temız baktıktan sonra sorun yok ama hırpalanmıssa hayata kusturebılır
159 almayı dusunen olursa benle ırtıbata gecebılır.temız bulmakta her turlu yardımcı olurum.
arac alcak yalnız.coıl fazla olabılır ama 35mm yay dusunuyorum sadece.
+bu arada 159'un temızı her turlu satılır.bu konuda bır dusuncenız olmasın...
Masallah kazasız belasız
-SESA-
Yazılım öncesi ve sonrası yakıt değerlendirmesi ne oldu ?(eskiden xxx lt,şimdi yyy)gibi..
Maşallah bu arada kazasız belasız,çok güzel duruyor.
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)