plaka fontu ve stickerlar biraz bozmus bence...
gule gule kullanın, kazasız belasız...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
profösyönel arkadaslardan jant önerilerine acigim resimli olursa cok iyi olur fikir olarak 4x108 etsi ise 35 42 diye biliyorum
15" JANT 8x100108 HONDA - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 57753280
düsündügüm bir model 16 si aceba nasil olur bu jantin agir olurmu et si 35 diyor satici arkadas
arabanin üzerinde foto shop yapabilecek bir arkadas varmi nasil durur sizce
app baskısı ve b.ku çıkan kaplamalar dışında on numero görünüyor maşallah.
birde fiesta jantı takarsanız tadından yenmez.sitede örnekleride mevcut.
tekrar maşallah allah kaza bela vermesin.
fiesta janti degil söle tarz birsey olsun istiyorum ama bijon araligindan dolayi cok ceside ulasamiyorum malesef
tesekürler
bakalim arabayi satip satmama arasinda celiskilerim var vtec 2 alalim diyoruz fiyatlar ***** ya bi kac sene daha biniyim dicem ve bir coil cakacam yada satip ortada kalacam uzun süre
maşallah haydar abi,çok şık araç tek eksik jantbu arada carbon kaplama kendınmı yaptın? ben dısarda yaptırdımda kışın iyiydi yazın şekli kaydı acaip bişey oldu.
S'OZ FOCUS sold
araç gayet güzel görünüyor.. plakalar biraz göz tırmalıyo bencede.. onun dışında hoş bi çalışma.. bu yaptığınız motor daki güçlendirmeler tatmin edici bi artış sağladımı??
maşallah bırde guzel bı jant aldınızmı tmamdır![]()
34 DF 2123 MEGGY COUPE
34 BK 690 VTİ
34 UHC 22 FİESTA S
34 YM 0023 E46 3.18İ
34 ECN 72 E36 3.16İ
sabri bi arkadasla birlikte yaptik 3m kalitesinde bi kaplama yaklasik adana ve diyarbakirin sicaklarinida gördü ama masallah bir sorun yasamadim simdiye kadar
sis fari aslinda vteclerin jdm tarzi renk olarak bulsam takmayi düsünmüyor degilim yakin zamanda bi gündüz fari uygulamam olacak bakalim deneyince paylasirim burdan
topram orjinalleri adana damaci tanerde 3m carbon yazdirdim yakin zamanda onlari takicam bakalim
jant konusunda cok SIKINTILIYIM bijon ölcüsünde secenek az bende olmusken okkali birsey olsun diyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)