maşallah son zamanlarda guzel ataklar gerceklestırıyosun :d
maşallah son zamanlarda guzel ataklar gerceklestırıyosun :d
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
vallaha taktıkan sonrasına bakacaz ama arzuladığım sesi 4 kapı uygulaması ile alacamı ümid ediyorum![]()
artık corc-i zamanıcdti
Kazasız belasız kullanın ama bence artık jant vakti gelmiş![]()
sadece dört kapıda eminimki anfisiz bile istediğim sese kavuşucağım
ha olduda istediğimi alamadım çakarım bi anfi bide öyle denerim![]()
artık corc-i zamanıcdti
Maşallah güzel abim araba git gide harika duruyor.. Tek eksiğin benim bililyorumm
Abi bu gidişle arabanı alıcam gibi duruyor okadar yanii.. Maşallahh![]()
Aşk sadece tutkudur..
dostlar bugün hertz kolonlarımız takıldı ve süper bir sonuca ulaşıldı bunun için tüm emeği ve arkadaşlığı ile adamın dibi cartech tuning hasan ıma ve seyirci tolga cıma tşk ler
resim çekmeyi unuttum![]()
artık corc-i zamanıcdti
Abicim tekrar hayirli olsun, cok güzel oldu gercektenufak tefek islermlerden sonra daha da güzel olacak insallah, güzel bir gündü
![]()
4 kapıya coaxial mı monte ettin abi? önler 16 cm mid değil miydi focusun, bunlar nasıl monte edildi ki?
Bu arada ünite değişmese bile mutlaka 4 x 50 - 4 x 60 rms bi anfi ile destekleyin. Esas fark o zaman ortaya çıkar. Orjinal teybin çıkışları yeterince besleyemez bunları.
Custom Electronic Projects
önler ve arkalar 16 cm 5x7
vllaha ses süper oldu ama dediğin gibi beslicek uygun yollu bi anfi şart gibi![]()
artık corc-i zamanıcdti
benım ıcın senle ugrasmak ayrı bı zevk abıcım gule gule kullan
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Focus1 in filtre sesi cok guzeldir bilirim kazasiz belasiz
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)