thedevil Nickli Üyeden Alıntı olsun duayı isterim kardeşim ben anlamam o kadar uğraştım neyse alana hayırlı olsun o zaman almasanda senın ıcın dua ederım kardeşim,
İNSTAGRAM KULLANICI ADIM : h.a.k.a.n.s.g.r
maşallah
maşallah cok iyi
hako baskan sana ferrari gider oyum italyandan yana
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı hako baskan sana ferrari gider oyum italyandan yana seko baskan benım goynümde yatan aslında yıne corvette ama hayırlısı dıyelım
hakotech Nickli Üyeden Alıntı seko baskan benım goynümde yatan aslında yıne corvette ama hayırlısı dıyelım geçen kurtulusda bitanesine denk geldim siyah 35 plaka iki harfdi cok cok güzeldi
hakotech Nickli Üyeden Alıntı güzel dilekleriniz için cok tesekkür ederim ancak aracı bugun sıteden bir abimize sattım,m ruhu bambaska bişeymiş ama ne yazıkki bu ruh bende yokmuş..yeniden bir amerikan yada ıtalyanla aranızda olucam allah naip ederse hayırlı olsun gitti bizim yeşilköy
Livestrong
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı geçen kurtulusda bitanesine denk geldim siyah 35 plaka iki harfdi cok cok güzeldi hayırlısıyla ınsallah bızımde olur be seko cıla atarmıyık forsta arabalara yıne Livestrong Nickli Üyeden Alıntı hayırlı olsun gitti bizim yeşilköy saol kardesım,yok yaa nıye olsun murat abıden ısterız verır bı yesılkoy yapar gelırız kız verdık ona kız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları