Maşallah gercekten en temız m3 herhal :)
Printable View
Maşallah gercekten en temız m3 herhal :)
maşallah sizin için saklanmış sanki :) aldığınız temizlikte kullanmak nasip olsun
çok heycanlı bir şekilde okudum arac hıkayesını ve sonunda değdigine sevindim maşallah kazasız belasız sürüşler :)
maşallah kazasız belasız binmen dileğiyle..
hayırlı olsun hako kazasız belasız
çok istedin allah gönlüne göre verdi maşallah
Hayırlı olsun Allah tekerini düz bastırsın :)
gozun aydın hakan kazasız belasız kullanırsın ınsallah hayırlı olsun
amin insallah,tesekkur ederim güzel dıleklerınız ıcın cok saolun :)
cok tesekkur ederım,bırde benım heyecanımı gorseydınız keske :) tesekkur ederım iyi dilekleriniz için :)
cok tesekkurler saolun :)
aynen özgürüm ne cektım ne gördüm bir ben bir Allah (c.c)bilir valla:) cok tesekkur ederim :)
Maşallah güzel araç kıymet bilecek birine satılmış. Serkan abi halen acaba satmasamıydım diyordu izmirde gördüğümde. Eski 'KAN' plaka M3 sanırım. :)
persembe geliym abi,bende senın aslanı merak edıyorum valla :) merakına degıcek abı,ınan sasıracaksın :) gercı sen nelere bındın ama olsun anlarsın heyecanımı :)
cok tesekkur ederım saolun :)
abi Allah(c.c) razı olsun cok tesekkur ederım :)
Yazdıklarını tek tek okudum. Belki bir c6 veya 911 alsaydın sana bu kadar heycan vermicek gözünde bukadar mutluluk olmicaktı abi:)
Allah nazardan kazadan beladan korusun..
Hayırlı uğurlu olsun. 41 kere maşallah çok güzel..
Aaa,lutfen...
Suan temız bır 205GTI olsa,agzımın suyu akar ;)
Otomobil herzaman heyecan uyandırır bende...
Bende ogun yıkatayım arabayı ozaman :)
hakan benim dualar tutmuş bak sende bulmuşsun en güzelini bana çok yardımcı olmuştun dtm alırken allah yüzüne gülmüş, hayırlı günlerde binmek nasip olsun.
kocaman maşallah çok sevindim içine böyle sinen bi araç bulduğunuz için nazar değmesin.:)
Rabbim kazadan beladan musibetten korusun ins mutlulugun yazidan anlasiliyo zaten masallah :)