bana kalırsada gereksız dur ben yarın soktureyım herseyını :D kanka ön camındaki rodaj stıckerları bıle duruyo,kıyamam aslanımaaaaaaaaaaaa :D
Printable View
kanka hayırlı ugurlu olsun allah tekerını duz basıtrısın maşallah cok guzel bı arac almıssın :)
Maşallah 0 gibi kazasız belasız..
maşallah allah kaza bela göstermesin..
içine sinerek bşey sahibi olmak kadar güzeli yok..
hakan abi aylarca aradın böyle temizini buldun yazılarındanda belli ne kadar heyecanlı olduğun bi Z06 sevdasına satma şunu böyle temiz M3 gelmez bi daha bunu al garaja koy sende garaja taşın garajada alttan ısıtma sistemi yaptır üşümesin araba
Allah kaza,bela,ceza,boyaya zarar verebilecek kesici delici aletler,kuş pisliği,tuz ruhu gibi boyaya zarar veren maddelerden korusun
Z06 hakkini yemeyim guzel otomobil ama 997tt degil ;)
Gerci cok cok daha ucuz ama otomobil Alman olunca tadi baska oluyor...
Allah kaza bela vermesin Maşşallah :)
Masallah, cok cok güzel.. Sonunda istedigine kavusmana cok sevindim.. Kazasız belasız..
maşallah çok güzel Allah (C.C) kazalardan belalardan korusun
maşşallah çok çok iyi :) cabrio ve hardtop'lu :)
Allah (c.c) kaza bela vermesin daha iyilerine nasip etsin :)
Kanka F355 baktigini yazmamissin ahah
Cok sevindim senin adina bro
Bodrumdan doneyim cila hayalimizi gerceklestirelim artik hep birlikte Ekimin ilk haftasi :)
Gule gule kullan kazasiz belasiz
911 e olan hayranligim yaptigi islerden dolayi ve mekanik olarak guvenilirligi...
996tt-997 c2s-997tt(duz-otom)-997tts kullandim ve cok fazla cesitli marka kullanmama ragmen aklim hep 911 de kaldi...
M3 bu sinifin en iyi otomobili ve hep yol tutus konusunda bir ust sinifi zorlamistir...
Tek eksigi Tork ve kafadan kayma,okadar...
m grubunun genellikle tümünde kafadan kaymaları meşhur zaten die biliyorum....
maşallah 0 gibi kazasız belasız
allah kaza bela vermesin baya gönülden istemissin belli saygılar
Onun icin pistte on lastik olcusunu arka olcuye getiriliyor yada 1 cm on genisletiliyor...
Arti kamber veriliyor.
Bu isin en onemli cozumu coil over...
Maşallah Maşallah Maşallah :icon_tup: Yazını zevkle okudum, allah kaza bela göstermesin..
güzel günlerde binmek dileğiyle.. hayırlı olsun kardeşim :):)