[QUOTE=YavuzNaz;2593529]maşşallah yazıları bold yazmana gerek yok okuyabliyoruz.[/QUOTE9]
SAOLASIN.26. postta uyarı aldım,ve bold yazı yazmadım tekrar..
[QUOTE=YavuzNaz;2593529]maşşallah yazıları bold yazmana gerek yok okuyabliyoruz.[/QUOTE9]
SAOLASIN.26. postta uyarı aldım,ve bold yazı yazmadım tekrar..
Maşallah temiz araç kazasız belasız iyi günlerde kullan![]()
abartmadan sadece guzel offsetlı jant cıft suyu amerıkan park on arka kare app plaka yapar aracı bastınmı 10 numara olur
kazasız belasız kullanırsın ıns.t ıptalı sıyah panjur ufaktan yay tamamdır belkıde bıde cms40 gercı bunlarda guzel
Maşallah tugay çok temız orjınal bir araç almışsın 95 SLX Hidrolık direskıyonlu olması lazımBendede aynısnın 99 u vardı İ.e si.Çalındı.Aman kıymetini bil bu arabanın.Yerli mercedestir
Bana sorarsan hiç orjınalliğini elleme derim..Sadece bu jantlarla basman yeterli olacaktır...
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Herkeze iyi dileklerinden dolayı tsk ederım
saolasın sınan abı,aracda malesef hıdrolık dreksyon yok bı haftada kas yaptımMod işinede gelınce senınle aynı fıkırdeyım jantları degısmeye nıyetım yok.tadında podyelere zarar vermeden basmayı dusunuyorum.bı kac gun ıcınde far sis xenon yapıcam.gerısıde zamanla gelır su belımızı az bı dogrultalım
panjuruda t logoyu ıptal edıp polyester yapcam shop ta oldugu gıbı. bıde hevesımızı almak ıcın header ve guzel bı egsoz sıstemı yaptırasım var
![]()
masallah kazasız belasız bınersınız ınssu doganlarında durusu hıcbır kus serısınde yok zevkı tadı durusu herseyı ayrı ya =)
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
Gece ay ufak bı kaza atlatmıstık. Aracımız yenı cıktı sayılır sanayıden allah kımsenın basına kaza bela gostermesın. Aracı sanayıde toplatırken ufak tefek eklemeler yaptık. Şimdilik Bu kadar resımlerımız ılerleyen gunlerde prof cekım yapmayı dusunuyoruz bakalım
Uploaded with ImageShack.us
Maşallah kazasız belasız çok diri duruyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)