Maşallah gidişini hep merak ediyorum ve yakıtını
bunların dışında diyebileceğim lip kötü görünüyor bence sökmelisiniz , Allah kaza bela vermesin
Maşallah gidişini hep merak ediyorum ve yakıtını
bunların dışında diyebileceğim lip kötü görünüyor bence sökmelisiniz , Allah kaza bela vermesin
122 HP iyi gidiyor intercooler durumundan 160 hp yazılım ile çıkarıldığında sorun yaşanabiliyor
7 lt civarında yakıt tüketiyor...![]()
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Maşallah kazasız belasız gzl araçç
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
kazasız belasız
Teşekkürler Allah razı olsun![]()
Umut Kukul - E36 3.20i Sedan / R56 Cooper S
maşallah bi bbs ch şart buna![]()
Kac lt yaktiriyorsun?
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Şöyle diyim 100 Liralık benzinle 200-210 km filan yapıo![]()
maşallah kazasız belasız iyi araba bunlar![]()
arkadaşımda vardı kullandım gerçekten fazla yakıyor, ark.daşım da dayanamadı sattı geçen ay. 0-100 denemiştik 9.9-10 sn gibi çıkıyor 100 km.ye ağırlıktan dolayı.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
1 km'de 476 krş'a gelirki çok fazla yakıyormuşsun
Ortalama yakıt tüketiminde 100 km'de 10.58 LT gelir aboovvvv...
1.4 TSI çok ekonomikmiş![]()
yazılımdan sonra kaç hp ve nm tork aldınız ? dyno verisi veya tahmini bir veri varmı ?
ayrıca maşallah![]()
Teşekkürler
Fabrika verisi 9,8 sn 10 sn çıkması zorBende denicem yakında yazarım buraya..
Şehir içinde böyle açıkçası..Hele son 1 haftada biraz daha arttı ve gaz pedalı yerden olduğu için biraz fazla basıyoruz gaza onunda etkisi olabilir..
Teşekkürler..Bu arada daha chip yaptırmadım ama 158-160 Hp ve 270 Nm gibi bişi oluo![]()
maşallah maşallah....
34UT9163HONDA CIVIC EK SEDAN
28DH223 HONDA CIVIC EK HB
28TR126HONDA CIVIC VTEC II
28AS464HONDA CIVIC FB7
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)