Hahaahayirlisi olsun o zaman dizel az yakar cok kacar
![]()
kazasız belasız surusler.İlkkez kullanıyorsan fazla gaza gelme benceyagmurlu havalarda helekı sakın hız yapma derım altından cıkar vallaha araba tehlıkelı araclar rs RC falan
hayırlısı olsun cok guzel bır rs aldınız![]()
34 DF 2123 MEGGY COUPE
34 BK 690 VTİ
34 UHC 22 FİESTA S
34 YM 0023 E46 3.18İ
34 ECN 72 E36 3.16İ
hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin hem giderli hem temiz hemde istanbulun king ini almışsınız![]()
hayırlı olsun aylardan sonra nihayet rs bulabildiniz,kazasız belasız
arabaya orjinal binmeyi seviyorsanız ben sizin yerinizde olsam orj filtre kitini,orj egzos sistemini alırdım, yazılımla oynamazdım, bi zararı olmaz katkısı olmaya devam eder ki emme manifoldu-gaz kelebeği-kapakta port polishli.
orta susturucu koyarsanız,yazılımı orj dönerseniz araba yürümez saçmalar da yani.
ki ben olsam orj dönmem yürüyen bi araba maşallahı var port polishini biz yaptık, en iyi yürüyen rs diyebilirim rahatlıkla. silencerlı egzosla gezersiniz istediğiniz zamanda silencerı söküp kafa rahat gazlayabilirsiniz.
ama dediğim gibi orj dönücekseniz filtre sistemine kadar orjinale dönerdim ben parça parça aracın b*kunu çıkarıyor malesef
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Hayırlı olsun kazasız belasız..
Cihan bende çok sevindim senin adına. Gerçi Bursa'nın tek Rs 172''si ünvanımı kaybettim ama olsun.Beraber güzel bir fotoğraf çekimi ve otoban denemesi yaparız.
David Townsend: Michael, I want you to drive flat out. I want Porsche to win Le Mans!
http://garaj.imgur.com
silencer yüzde 80 keser, yokmuş gibi olur egzos
ss'i satıp silencerlı bi otto filan ucuz yollu böyle egzos alabilirsin.
ya da otto replika carbon alabilirsin 115tl sıfırı, aldım kullanıyorum cok memnunum sesinden filan, 2.45kg ayrıca![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)