hayrılı uğurlu olsun allah kaza beladan uzak tutsun inşallah ankaradan biliyorum bu aracı kız gibidi valla.Çok doğru bi seçim olmuş m3'ler arasında.
hayrılı uğurlu olsun allah kaza beladan uzak tutsun inşallah ankaradan biliyorum bu aracı kız gibidi valla.Çok doğru bi seçim olmuş m3'ler arasında.
hay allah razı olsun .. çok şükür bütçem yetti gönlüme göre bi M3 aldım .. ki zaten M3lerde öyle sök cart curt a çok da gerek kalmadığını öğrendim .. güzelini alabilme imkanım varken neden patates aliyim ki ? sanayilerde yatıp kalkmak istemedim açıkcası .. ve resmi buraya koyduğumda gelen bilmem kaç sayfa olumlu yorum da yeter bana şimdilik![]()
m3 alıp yanlamamak olmazasıl bundan sonra kilitli dif.iydi. coilover ıydı bushingdi bilmemneydi derken o zaman gerçek tadını alırsın m3 ün
![]()
hayırlı olsun pampa![]()
kazasız belasız surusler plakası 10 numara yanlız koz 61 bize heryer trabzon![]()
abi hayırlı olsun mahallemizde bi m3'ümüzde var artık akşama doğru yıkamada göremedim aracı![]()
yakıt tüketimi cok iyimiş. cüzdanda fenalarda![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
hayırlı olsun allah kaza bela vermesın benım eskı aracımdı koz aklınıza takılan bı sey olursa yardımcı olmaya calısırım elımden geldıgı kadarıyla saygılar
Allah kazadan beladan saklasın. Maşallah
Koz koz dedikleri meşhur temiz m3 bu heraldeArif çok güzel araba almışsın kardeşim kazasız belasız keyifle kullanırsın inşallah
![]()
bol yanlı kazasız belasız sürüşler abi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)