onu yakman için benı gebertmen lazım dostum :D
Printable View
onu yakman için benı gebertmen lazım dostum :D
ömer naptın takmadın mı daha coillleri
ömer noktayı koy artık. kış gelmişken bol bol soğuk hava çeksin hayvan. deneme sonuçları nasıldı? keyfin yerinde anladığım kadarıyla :)
araba istekli timur abii
iyiki satmışsn, pendiğe geldiği iyi oldu be:D
neden orj gaz kelebeği takıyorsun ömer?
vtecle denedik çok eksiği varmış ama yinede gideri güzel
araç bitsin tekrar deneme yapıp farkı görecez videoları eklerim ozmn:)
ömer deniyelim senle havalar düzelince :=) komple sökmüşşüsün ama oda sana avansım olsun:=)
abi parasızlıktan taktıgım parcaları söküyorum istediğim gibi olması için bi 2 ay daha gerekli :(
sonuc beni fazlasıyla tatmin etti beklediğimden daha güzel yürüyo arac
daha cok deneriz :D
para lazm aof kaydımı yapcam ya orj yada onu satmam lazm onu satmak kolay olur die ilk teg kelebeğini satılıga cıkarttım
Ne zaman istersen gelip alabilirsin abi :)
kanka denerken arabada fazladın 2 spor koltuk bagaj ardiye gibi bir sürü malzeme vs ole denedik senlede deneriz sıkıntı yok toplucam aracı bu ay zaten :)
duruşu da gidişi de 10 numara ..
hacım takmıcaksan coillere 200 çalışır :D
maşallah disklerin güzelliği ortaya çıkmış beyaz iyi seçim
Aynen cok güzel oldu bi yıkansa sonrasında kırmızı bijonlarla sibop kapaklarını taksam nokta olucak :)
arka jant kirdenmi gri duruyo yoksa harbiden grimi :D yeni jantlarla gezekmi :D
Ömer artık Spoon baydı bence Orjinal vti jantı çok çok daha iyi duruyo :)
oem vtı jant fume yada beyaz nokta olur spoon bence olmamıs kızma zevk meselesı kanka:D
maşallah jantlara toyo lastıkler si den mi çıkma bunlar mavi :)
karajant en kralıydı hacı :D üstüne anca sprint hart tanırım onlarda pahalı bence 16 rp f1 takaydın daha guzel dururdu :)
vti jantı fazlaca yumuşak hatlı kalırdı bu arabaya bence.. delsol olsa araba lafım yok ama bu arabaya spoon çok yakışmış..
Bencede spoon gayet başarılı olmuş advan yahut spoon harici pek yakıştıramam bende jant sanırım...
olmus olmuss gayet hos olmuss spoon yakısıyooo hondaya
korhandayken bir ara vti janti takmisti guzel duruordu valla :)
spoon bronze olmalıydı, o zaman bu tepkileri almazdın ömer:D
Maşallah, Yakışmış :)
vti jantı rex e hiç olmuyor be yuvarlak hatlı bir jant eg kasaya nokta oluyorda :D
ömer kardeşim hayırlı ugurlu olsun hadi su makınayı canlandıralımda millet rex görsün
honda yeni modellerinde spoonu oem jant olarak kullanacakmış :)
aslında tertemiz bembeyaz cincik gibi ama ben pis bi adamım :D olm dur hele önce sıkıntılarını giderelim sonra bol bol gezeriz :)
vtec jantı ağır ve ben hiç yakıstırımıyorum crx e :)
valla zevk meselesi dediğin gibi köseli araca cok oval hatlı kalıyo bence hiç begenmiyorum bu aracta beyaz vtec jant vardı eskiden zaten :)
aynen o jantlar :)
bırak en güzeli bu hem görsel olarak hemde performans olarak :)
katılıyorum tesekkür ederim :)
tesekkür ederim belki ilerde bronz yapabilirim
eyw kanka orjinal ekipman gibi :D
hatırlıyorum o halini değişiklik olsun biraz :)
aslında bana kalsa bronz hep aklımdaydı ama uyguna bulunca beyaz da yakısır dedim aldım ilerde boyatırız :)
tesekkür ederim :)
aynen pampa vtec jantlı karatayı özledik :D
ya bende istiyorumde verdikce yiyo verdikce yiyo hem buda bi adım biraz yol tutusumuz frenlerimiz iyileşsin hem tenekelerden daha hafif bunlar :)
hepsi sırayla kanka görsel bitti zaten artık kaput altındayız :)
Yakısıyor be abi hemde hafif :)
içimizdeki kötülükleri salıyoruz ömer bey :D buseferkı gelişinde gızlenır gıbı durma kapının ağzında dur tam millet s.indirik scroccolarla orda duruo rexi sok mılletın gozune ama kırlı gelırsen once gıdıp yıkıyalım param yokkende gelme hazır cuzdan dolu gel benzını benden :D
Maşallah kardesim güzel oluyor :)