vteclerin specleri neydi ömer, maşallah araca.
timur abi sen nerelerdesin ya :)
Printable View
vteclerin specleri neydi ömer, maşallah araca.
timur abi sen nerelerdesin ya :)
stok hepsi sadece filtre vardı birinde
düşücek düşücek yakıcak hepsi arabasını :D
ömeer spoonlar cuk olmuşş sakın elleme :) vteclere saplamıssın gözün aydın :)
ömer erken çıktığın videoyu ekleyemde alem rex görsün:D:D
şaka bi yana bitirde farkı görelim rex'in
Eyw kanka biraz aracı basıcam bunun üstüne o kadar :)
kanka sizinkiyle kafa burun yürüdük onu geçtim olarak saymıyorum ama o videoyu bana özelden atsana sesini bi duyum :D
bitince sizinle tekrar denicem hem griyle hem lacivertle
o zaman bende merak ediyorum yine keyifli olucagını umuyorum :)
Omer masallahya durusu kadar yururde iyi vteclerle yurudugune gore baya iyi durumda araban su bizim rexlede deneyinde fark ortaya ciksin sendeki malzemelerin farkini gormus oluruz hem
omer kelebegıı taktınmıı yavrumm ?
hiç video yokmu ömer?
olur deneriz ben bitiriyim aracı ne zaman isterseniz :)
kelebek zaten takılı abi ama istiyosan söküp verebilrim
ben cekmedim hiç acıkcası aracım tam bitmediği için cekilenleride yayınlamak istemiyorum geçmiş bile olsam
ömer daha ne yapıcaksın? :D zaten şimdi bile 10 boy atman lazım dediğin eksikleri giderip 2 tırmı sokmayı planlıyosun araya gr rexte filtre headers egzoz var hiç değilse seni görebilsin :D
merak ettımmm kelebek ne kadar fark ettı takmaya degermı ? yılbasına kadar makat kelebegı yollamazsa eger sendekı kelebegı alırım :)
takmaya degermi şöyle değer eger emmeyide işletirsen net 2-3 boy hızlandırır aracı bide gaz tepkileri daha etkili oluyo ayrıca filtre sesinde yogun emişten dolayı biraz daha artıyo ben memnunum hala arac üzerinde sökmedim zaten
ne ara banlandın la sen yine :D
bu alıntıdaki resimler fenaymış maşallah :)
Tesekkür ederim temiz olunca daha farklı duruyo :)
Hiç sevmezdim bu araçları ama bu çok hoş görünüyor gerçekden kim bilir yakından ne kadar tatlıdır, maaşallah arkadaşım çok güzel olmuş eline sağlık.
emek var sevgi var:)
çok güzel gerçekten ömer ilgiyle takip ediorum...
kazasız belasız inşallah..
Cok tesekkür ederim crx güzeldir sevdirmeye calısıyoruz :)
Amin cok tesekkür ederim gunden güne daha da güzelleştirmeye calısıyorum şimdilik parcaları evde stoklıyorum şimdiden bi 5-6 parca var takılmayı bekleyen önümüzdeki aydan sonra toplu bi sekilde montaja baslıcaz inş :)
İyi eğlenceler yafrum :D
dün akşam 10 a doğru gebze civarından dönen sen değilmiydin abi mesaj atmıştım hatta.bi bassada sesini duysak diyordum içimden ama yavaş gidiyordun :)
:d orda kamera var abi dediğim gibi ondan atım mesajı :) iyi yakmış valla. kazasız belasız
Eyw teşekkür ettim :)
http://i253.photobucket.com/albums/h...e_RS/yn1-1.jpg
New Spec ZR 4-1 Headers 51mm Düz boru 51mm Remus HardLine=Kol gibi alev :D
en tatlı olay:D
bitsin artık ömer şu işler, kuzenede ej rex'i alacaz inş. kırmızıları çiftlerik:D
Kol gibi alev :D video bekleriz...
maşallah kazasız belasız....
video istiyoruz pampa :D
yaaaw kanka neler yaptın sen yyeni yine yeniden :D
boruyu yenidenmi yaptın ?
Valla sona yaklastım gibi ana olay bu kalmıstı onuda hallettim inş alın bakalım rexler iidr :D
En yakın zamanda cekicem inş hatta gece cıkasım var :D
tesekkür ederim
canlısını gösterek :D
Aynen kanka podsuz kaynaksız 51 düz sonada 51 remus subaru gibi calısıo boxer motor gibi fena oldu sesi ya asık oldum bıkere daha :D