bursadakı başka ama :D önce senın aracı e5 e salalım sonra onun arabayı yapalım madem. Adam akıllı beleş ustayı bulmuş bırakmıo :D
Printable View
http://2.bp.blogspot.com/_8v5U7EiVn7...sc00770vx0.jpg
diyorum :cool:
maşallah çok güzel çok iyi olmuş kazsız belasız inşallah...
Teşekkür ederim Göksel abi :)
bugun shadow EGT aldık yakın zamanda JDM kadranla birlikte takılıcak :)
Ardından spoon jantlar graund control coilover vs geliyo incir agacının tohumları atıldı :D
ne gezdik bee arkadaş burnumda tuttu okulun önünde bı gordum messt oldum of anam beee en kısa zamanda gazlayak gene boş olursan :D
Pendikte nerdesin göremiyorum hiç arabayı o kadar gezmeme rağmen :D
arabaya 20 gun bınmeyen bı adamın crx ı okan o araba :D 20 gun sonunda benım zorumla bındı ondada arabanın yapmadıgı şaka atmadığı trip kalmadı. E5 in ortasında 4 kere stop ettı yoğun trafıtke allahtan shell in altındaydıkda karnını doyurduk sanayıe koltuk taktırmaaya gıttık çalışmadı ıttırdık kenara aldık çalıştı sırf p.ç lik yaptı yani :D
Aydınlı yolu üzerinde oturuyorum ama araba bahcede sürekli servisle işe gittiğim için pek kullanmıyorum bu gece cıktım bi sabiha yoluna sıktık geldik :)
Aynen ole akü trip attı benzin bitti :D
o olayı çözdüm Görkem akünün - kutup basında temassızlık varmıs o yuzden yapıyormus o mars almama sıkıntısını artık sıkıntı yok :)
bugun bi deneme imkanı buldumda beklediğimden iyi yürüdü baglandım araca :D
bilmemki sanırsam galiba :D
Bende Esenlerde oturuyorum :D Alt kaynarcanın kargosunuda akşama kadar ben taşıyorum haliylele aydınlı yolundayım gün boyu :D
Yurtiçi kargo " söz verdiğimiz gibi " aahahaha :D :D
kankut video yaptınız mı
yurtiçiden sürekli kargo alırım ama pendik subeden yarın yıne gidicem mesela hemde aracla 11-12 gibi kargoda olurum :D
ben cekmedim kanka aracım bitmeden zaten video koymayı düşünmüyorum bittikten sonraki denemelerin videolarını koyarım ama
Omer son durum nedir ?
coil yay spoon jant egt aldım.
head değişcek gaz kelebeği orj takıcam 76mm filtre borusu ve hks mantar filtre takıcam.sparco koltuklar montaj yapılcak ay sonu maaş aldıkan sonra biter inş.