diyorum![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Teşekkür ederim Göksel abi
bugun shadow EGT aldık yakın zamanda JDM kadranla birlikte takılıcak
Ardından spoon jantlar graund control coilover vs geliyo incir agacının tohumları atıldı![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
ne gezdik bee arkadaş burnumda tuttu okulun önünde bı gordum messt oldum of anam beee en kısa zamanda gazlayak gene boş olursan![]()
DR. OWL
Pendikte nerdesin göremiyorum hiç arabayı o kadar gezmeme rağmen![]()
Peugeot Performance
-----------------------------------------
61,5
arabaya 20 gun bınmeyen bı adamın crx ı okan o araba20 gun sonunda benım zorumla bındı ondada arabanın yapmadıgı şaka atmadığı trip kalmadı. E5 in ortasında 4 kere stop ettı yoğun trafıtke allahtan shell in altındaydıkda karnını doyurduk sanayıe koltuk taktırmaaya gıttık çalışmadı ıttırdık kenara aldık çalıştı sırf p.ç lik yaptı yani
![]()
DR. OWL
Aydınlı yolu üzerinde oturuyorum ama araba bahcede sürekli servisle işe gittiğim için pek kullanmıyorum bu gece cıktım bi sabiha yoluna sıktık geldik
Aynen ole akü trip attı benzin bitti
o olayı çözdüm Görkem akünün - kutup basında temassızlık varmıs o yuzden yapıyormus o mars almama sıkıntısını artık sıkıntı yok
bugun bi deneme imkanı buldumda beklediğimden iyi yürüdü baglandım araca![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
bilmemki sanırsam galiba![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Bende Esenlerde oturuyorumAlt kaynarcanın kargosunuda akşama kadar ben taşıyorum haliylele aydınlı yolundayım gün boyu
![]()
Yurtiçi kargo " söz verdiğimiz gibi " aahahaha![]()
![]()
Peugeot Performance
-----------------------------------------
61,5
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Omer son durum nedir ?
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
coil yay spoon jant egt aldım.
head değişcek gaz kelebeği orj takıcam 76mm filtre borusu ve hks mantar filtre takıcam.sparco koltuklar montaj yapılcak ay sonu maaş aldıkan sonra biter inş.
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)