Arac bugun boyanmıs cok merak ediyorum nasıl oldugunu yarın farları stopları tamponlar vs takılıcak.
cuma gunuda cıtalarını vs takıp cıkartıcaz aracı insallah :)
Printable View
Arac bugun boyanmıs cok merak ediyorum nasıl oldugunu yarın farları stopları tamponlar vs takılıcak.
cuma gunuda cıtalarını vs takıp cıkartıcaz aracı insallah :)
hadı hayırlı olsun omer ınsallah ıstedıgın gıbı cıkar.merakla beklıyoruz fotoları,benden gectı ama bır crx daha var hosumuza gıderse belkı ona r81 dusunuruz..
cuma gunu almaya gidicem ama zımparası pastası yapılmayacak onlar daha sonra insallah
güzel bi şekilde cıkıcak diye umut ediyorum
Merak ediyorum bende :D
valla acayip bir biçimde merak ediyorum bu arabayı. konunun başından beri takipçisiyim, ailecek ilgiyle izliyoruz :D
Hadi hayırlısı ömer imkanın varsa güzelde bir jant al kanka nokta olsun.
cooming soon :)
tesekkür ederim sevindim rexin bi hayranının olmasına insallah güzel olcak :)
Saol Günküt valla imkanım yok ama flasback düşünüyorum gövdesi füme veya bronz olcak sekilde
hadi bakalım bana bi ışık olacan bakiiim laa :D
sökükler yavaş yavaş dikiliyor darısı başımıza
brs: mk 2012 de sürekli araba itiyoruz
rdvn : mk sürekli araba söküyoruz
boyadan cıktı sonunda tonu cok güzel oldu ama arac yetişmedi yarın tampon ayarları cıtalar vs takılıcak cıkıcak insallah
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...65243368_n.jpg
Capcanli duruyo masallah bekliyorum redrexi :)
maşallah güzel görünüyor çamurluk içlerini siyaha boyasanız güzel olmazmı ?
kanka canlı gör bide cok begendim cıksın güzel fotolar cekicem daha zımparası pastası yapılmadı üstünde de 2 parmak toz var fena leş araç iş dıs olarak :)
servisten bi cıksın kozmetiğine o zaman giricez bi detaylı komple temizlensin davlunbaz içleri vs siyah temiz olucak sıfır gibi yapmaya calısıcaz dısı bitsin sıra içine gelicek
bebeğim harikasın
Maaşallah rex e fena olucağına eminim...
içine sindiyse çok güzel hayırlı olsun heyecanlı oluyor insan arabayı boyatınca
bu aracın jantını sıyah renk yapın:)
renk tam tutmuş kanka maaşallah :))