Rengi cıktı ortaya kanlı canlı maşallah :)
Tesekkürler
Amin amin inşallah
Görkem kacırdın valla Rexin yeniden dogusunun oldugu gundu bugun
Printable View
o arkadaki stiker de çıkmış olmuş hemde bambaşka olmuş :D
sakalmı bıraktın sen:D
rıdavanmış :D
elinize sağlık benim sınavlarda on numara geçti:)
masallah ömerim harika olmuş allah tekerini düz bastırsın.
Bunu görmemişim MAŞALLAH çok güzel bir araç , renk şahane olmuş kazasız belasız :)
süper olmuş ömer , bakıyosun yavruya maaşallah
maşallah cok sevdim canlida görmek nasip olur insallah=)
yanliz bu arabanin jant rengi siyah bnce=)
kazasiz belasiz kardesim=)
maşallah uşaklar ellerinize sağlık yanıyor yavru, aynlar montaj gibi geldi gözüme :D o lip ide bir sökemediniz birader ya :D
masallah :)
Kardesim hayirli olsun araci boyattigini bilmiyordum cooook guzel olmus nazar degmesin
Nasıl parlıyor öyle yaa maşallahı var cidden :)
Golf 3 lipine geri dönün bence :)
yanıyor yanıyor.. sonunda toplamışsın sanırım :)
tebi ya :D maşallah rıdvan bir kere daha görürsem polish yaparken:D yanındayım sokarım boyasına :D
Suan sadece kelebeklerde energy suspansion yazıo o kadar bide bi arkadas ufak dil stickeri soktu arka cama yapısmalı değil ama güzel duruyo :)
bizde yasak hacı rıdvan astı kendini hacım demeye basladılar doum gunu gelsin cübbe alcam ona :D
Hadi kazasız belasız atlattın bu donemi darısı basıma
o kadar da değil artık yedeklerle beraber cıkıolar maca 30-40 tane var
Amin saolasın Günküt cümlemizinkini insallah
Tesekkür ederim renk bizimde içimize sindi parlayınca daha guzel oldu
Eyw efe elimizden geldiğince bakmaya calısıyoruz ama su bi gercek aldıgımdan beri ilk defa bu sefer saglam ugrastık ama değdi sonuc mükemmel
Tesekkür ederim iyi dilekler için jantların rengi gunmetal siyah vs belki değiştirebilirim yada farklı bi model bronz da olabilir :)
Eyw panpiş montaj derken nasıl montaj foto montoj flan değil ayna bası 3er tane vidası var :D
lipi sökcez ya takıcam golf lipini haftaya onuda değişirim sanırım
amin :)
Tesekkür ederim Serdar abi begenilmesine sevindim renk tonunda da değişikliğe gittik r63 ten r81e döndük
Rıdvan yıne profesyonelliğini konusturdu eline sağlık panpamın :)
hafta içi golf lipine dönüş yapıcam insallah vakit kalırsa tabi :)
artık yorum yapmıcam nazar değmesin kanka :) bende çok kısa zamana rex'leniyorm tekrardan inş :)
değmez insallah o kadar emekten sonra zaten bu hale geldiysede ufak bi nazar yüzünden gaza getirdi bizi :)
benmki satılık biliosun haftaya son rutuslarını yapıp fotolayıp ilanı güncellicem daha sahibindene flan koymadım