satarsan çok özlüceksin emin ol, sonradan benim gibi crx diye sayıklama :) inş. kıymet bilen birileri alır çok emek var arabanda :)
Printable View
Biliyorum su son ugraslardan sonra hiç satasım yok ama artık biraz daha buyuk bi arac almam gerek 2 araba alıcak gücümde yok hayırlısı bakalım kıymet bilen ve görebilceğim birisinin almasını bende cok isterim :)
yazdık adını yukarda
gerci sen artık ugrasmassın boyle seylerle hollanda almanya sorumlusu :D
hacım bi tk daha orj aynam var şimdilik takılım boyle görüş acılarını cok sevdim sexy oldu sparcolara oturup birde oyle görmek istiyorum arkayı :D
omer masallah,renk kendını gostermıs..:icon_tup:
izolasyon güzel olmuş ömerim eline saglık.
tesekkürler abi bu sekilde begendin mi yoksa yine acık mı diyosun :)
Tesekkür ederim işe yaraması sevindirici cıt ses gelmio artık aractan
aynen sedan arabada belki sıkıntı yaratabilir biraz dar cünkü ama crx kısa oldugu için hiç problem değil gayet yeterli :)
fotoğraflardan o kadar güzel duruyorki tu kıs kıs maşallah 25 yıllık adımı okuyamadım ... yakında paspas kenarlarına overlok yakındır ...
bugun iç kısmını biraz sildim pisliklerden arındı bidahaki boslukta komple bakım sütüyle temizlenip parlatılacak ve sparcoların montajını gerceklesitiricez
bugunden bi kare;
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...02218858_n.jpg
Omer mesaj kutun dolu..
Plastik aksam parıl parıl olsa tadından yenmez.
çok düşünceli adam kendı orjınal koltukda gıdıyo yolcusunu sparcolara oturtuyor helal olsun beeeeeeeeee :bravo: :D
bosalttım
plastik aksamı tüm pisliklerden arındırdık suan tertemiz ama parlamıyorlar yıne en kısa zamanda bakım sütü ile temizlenip parlatılıcaklar
şimdilik öylede yakın zamanda bende sparcoya oturucam :)
yakından gormekte fayda var tabıkıde ama renk oturmus,bu aralar sızın oraya yolum duscek o zaman bakarım:D
maşallah eski haline çok güzel diyordum. ama boyadan çıkıp pasta cilası iç temizliği yapıldıktan sonra bebek gibi olmuş :)
Masallah cok begendım:)