ömer daha ne yapıcaksın?zaten şimdi bile 10 boy atman lazım dediğin eksikleri giderip 2 tırmı sokmayı planlıyosun araya gr rexte filtre headers egzoz var hiç değilse seni görebilsin
![]()
ömer daha ne yapıcaksın?zaten şimdi bile 10 boy atman lazım dediğin eksikleri giderip 2 tırmı sokmayı planlıyosun araya gr rexte filtre headers egzoz var hiç değilse seni görebilsin
![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
merak ettımmm kelebek ne kadar fark ettı takmaya degermı ? yılbasına kadar makat kelebegı yollamazsa eger sendekı kelebegı alırım![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
takmaya degermi şöyle değer eger emmeyide işletirsen net 2-3 boy hızlandırır aracı bide gaz tepkileri daha etkili oluyo ayrıca filtre sesinde yogun emişten dolayı biraz daha artıyo ben memnunum hala arac üzerinde sökmedim zaten
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
ne ara banlandın la sen yine![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Tesekkür ederim temiz olunca daha farklı duruyo![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Hiç sevmezdim bu araçları ama bu çok hoş görünüyor gerçekden kim bilir yakından ne kadar tatlıdır, maaşallah arkadaşım çok güzel olmuş eline sağlık.
Cok tesekkür ederim crx güzeldir sevdirmeye calısıyoruz
Amin cok tesekkür ederim gunden güne daha da güzelleştirmeye calısıyorum şimdilik parcaları evde stoklıyorum şimdiden bi 5-6 parca var takılmayı bekleyen önümüzdeki aydan sonra toplu bi sekilde montaja baslıcaz inş![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
İyi eğlenceler yafrum![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
dün akşam 10 a doğru gebze civarından dönen sen değilmiydin abi mesaj atmıştım hatta.bi bassada sesini duysak diyordum içimden ama yavaş gidiyordun![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
:d orda kamera var abi dediğim gibi ondan atım mesajıiyi yakmış valla. kazasız belasız
Eyw teşekkür ettim![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)