sorması ayıptır ne egzantrik taktınız EVe
maşalah cidden çok beğendiğim bi araç kazasız belasız inş![]()
hadi bakalım bir ara rexi satıp alıcaktım rc devamlı dp ve ev arasında kalıyordum o paralara alamayız artık :d
dp de gözümden düştü![]()
2 tane videon oldu diye TR de yapılan en hızlı 306 seninki oldu demek..2-3 araba ile daha dene dünyadaki en hızlı 306 seninki olsun bare..
Boş konuşan sensin sene 2012 millet uzaya çıkıp atlayış yapıyor..ben hala 306 ile uraşıcam.biz 306 bırakalı çok sene oldu meydan boşken sık tabi tr de yapılan en hızlı 306 benim diye zamanında 2.2 egtrikli arabalar yapıldı haberin yoktur senin şimdi
kendine bide kupa yaptır tr nin 306 gtiı diye odana koyarsın
![]()
emre mantarın yaptığı bc 2.2 vs. vardı kimlerle yürüdü videosu filan hiç görmedim çünkü. o yüzden en hızlı yazdım.
egzantrğim yok, kasnağım yok,yay şapkam yok, hacim aynı bende biliyosun![]()
bu şekilde gidenini ben görmedim, belki vardır ama bana hep diolardı ya video nerde şimdide be sorarım video nerde diye![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Allah Kaza Bela Vermesin 4*4 Bir RC Maşallah
Hızlı veya Yavaş Olması Seni Neden Bu Kadar İlgilendiriyo ? Varsa Çıkar Hızlı 306 Adamın Karşısına Geri Yaparsa O Zaman Konuşursun Emek Verilmiş Çaba Harcanmış Ve Güzel Sonuçlar Alınmış Adam Aracına Güveniyor İster Uzaydan Atlayış Yapar İster İçinden Geçer Kimsenin Emeğine Saygısızlık Yapmamak Gerek Zamanında Şu Oldu Zamanında Bu Oldu Zamanında Şu Olmuştu Yıl 2012 Şuan SS Var
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)