sonunda bastık aracı, prof çekimleride var, onlarda daha şık duruyor en kısa zamanda atarım onlarıdakafa yerde stylaa
![]()
sonunda bastık aracı, prof çekimleride var, onlarda daha şık duruyor en kısa zamanda atarım onlarıdakafa yerde stylaa
![]()
///
E36 3.20 Coupe
///
E36 3.20 Coupe
Omp Ofsetli Direksiyon, İndiglo Kadran, Titanyum Vites Topuzu ve Minyatür JDM Çeki Demiri
![]()
///
E36 3.20 Coupe
Fransızımı sıkıştırmasaydınız daha bir iyi olacaktı amasafamın eline sağlık çekim yapacağı arabayı iyi seçiyor
![]()
DRJANT
///
E36 3.20 Coupe
Amin, sagolasin
///
E36 3.20 Coupe
jantlarım geldi sonunda, jant konusunda bir çok fikir değiştirdim 16 takıcaktım vazgeçtik rpf01 bulamadık, ultraleggeralara çok para istediler vazgeçtik, hepinizin bildiği gibi piyasaya yeni giren dr-20 replikaları var, onlardan bir takım aldım, hafta içinde coilover gelince ikisini beraber takıcam inş
![]()
///
E36 3.20 Coupe
hayırlı olsun ahmet lastik 195 50 15 mi takıcaksın araca ne zaman takılcak fikir olması acısından görmek istiyorum takılınca belki bende rotaları satıp dr-20 alırım![]()
fıkır verır belkı sana
Uploaded with ImageShack.us
www.honda-tech.com
maşallah kazasız belasız![]()
aynada asılı olan jdm çeki demiri metalmi ? bence buji asmıştım cama çarpıp camı çatlatmıştı , dikkat edin bence![]()
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
///
E36 3.20 Coupe
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)