kazasız belasız tertemiz olmuş kaporta boyadan sonra
beyaz jantlarda ayrı bi hava katmış.
kazasız belasız tertemiz olmuş kaporta boyadan sonra
beyaz jantlarda ayrı bi hava katmış.
/// Swap 30
eyvallah saolasın
çok tesekkür ederim full beyaz olması dahada ön plana çıkardı jantları
kardesim benim seninde fikirlerin uğraşmışlığın var ZZ'le dahada bıçkın hale gelecek inşallah elimden geleni yapacağım
eyvallah saolasın![]()
Maşallah abi kazasız belasız (:
Aşk sadece tutkudur..
aynen öle kanka iki yıl olcak bir kere halamın cenazesinde tamponu sürttüm baskada hiç birseyi ben yapmadım mıknatıs gibi çekiyor üstüne ZZ napalım düzelticez artık yine ama bu son olabilir sıkıldım artık boya işinden Allah beterinden korusun demekten başka bir şey gelmiyor inşallah bu son olurda başka yapacaklarımız var onlarla ugrasmak gerekir![]()
Çok geçmiş olsun...![]()
Bende aracın sol tarafını boyatmıştım çizik ve ezikelrden dolayı aldığımda 15 gün içerisinde ön çamurluktan başlayıp arka çamurluğa kadar çizmişlerdi.
1,5 senedir o çizik öyle duruyor her gördüğümdede sülalaerini methiyeler düzüyorum![]()
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
25 ocak'ta ilk komple boya işlemimiz bitmişti ama malesef iki kere çizilmesinden sonra 25 şubatta yine ZZ boya işleminden çıktı sağ taraf tekrardan boyandı şu anlık çok güzel gözüküyor maşallah, inşallah bir daha başımıza böyle bir durum gelmez artık kaporta boya kabul etmiycek doydu artık mayıs ayında komple pasta cilamız yapılcak havanın soğuk olmasından kaynaklı bir iki ufak hatalar var onlarda pastayla giderilcek buyrun resimler. Allah kimsenin başına kaza bela vermesin :eyv
![]()
Hayırlı olsun abi maşallah tertemiz olmuş![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)