Tayfun bunu satıp 106 alarak camiaya büyük ihanet ettin seni aforoz etmek lazım :D
Printable View
maşallah güzel rexlerden birisi allah tabanını düz bastırsın tanıdığımız bildiğimiz bir rex onur abinin yazdıklarına tek tek katılıyorum ayrıyetten cidden farklı bi araba rexler seninde kanına ilacı salar yakın zamanda :)
Togycim sen de diğerleri gibi biliyorsun ki eşsiz bir araca sahip oldun.Emeklerinle yavaş yavaş daha da güzelleşecek daha da kıymetlenecek.Allah güle güle kullandırmayı nasib etsin.
Not : Aracın fotolarını koyma artık video istiyoruz :D
3 ay kadar stock kımızı rex kullanmıştım dayımın aracını yol tutuşu dışında hoş araba hoşuma gitmişti gideri yoktu dayımınkinin saolsun arabaya tecavüz etmişti zorlaya zorlaya motoru bi keyif alamadm giderinden o nedenle :D ama seninki baya temiz ve sağlam diri görünüyor maşallah kazasız belası sürüşler
olum konu açmışsın haberim yok =)araba harbiden çiçek değerini bil demicem zaten biliyosun
kardeşim =)o araba nası bi gitmek öle gitçem diye kuduruyo..ilerki zamanlarda nolur tahmin edemiyom (= Allah kazasız belasız binmek nasip etsin
maşallah kazasız belasız
çok güzel bi araç aldın kardeşim Allah güle güle kullanmak nasip etsin zaten araba güzel bide bizim gibi kıl kuyrukların elinde dahada güzel olur bu alet neyse benim araba çıkınca bi deneriz saplarsın bana artık :D
zorlamaya gerek yok sağlıklı bir crx gaza dokunduğun an uçuyor aslında kopuk uçurtma yani:) teşekkürler iyi dileklerin için
saol Rıdvanım seninkisi sanki gitmiyo en diri yürürlü ve en temiz vti da sende:) İleriki zamanları afet yönetimine bağlı olucak biraz :) teşekkür ederim iyi dileklerin için hepimize Allah kaza bela vermesin inşallah...
saolasın...
zamanla yapıcaz bişeyler artık Kenan abi. Hepimiz kılkuyruğuzda sen apayrısın erişilcek boyutta değil. Hayırlısıyla çıksında abi denemesi kolay deneriz. Saol iyi dileklerin için abi :)
arkadaşlar geçenlerde genel bir bakıma soktum aracımı. Motorun maaşallah ı var yağ değiştirirken hazır içim rahat etsin diye yatakları açıp baktık sorun olmamasına rağmen yinede açılmışken sıfır japon malı ana ve kol yatakları değiştirdim. Yağ pompamızda bir sıkıntı yok. Mobil1 10w/60 tam sentetik yağmızıda koyduk. Şimdilik gidişi tatminkar ileriki zamanlarda bir kaç işlem daha var kafamda ondan önce görselliğe biraz giricem kafamdakileri yaptıktan sonra resimlerini ve videolarını sizinle paylaşmaya devam ederim. Geçende de bir video çektik olduğu kadar :)
http://px5.sfstatic.com/thumbs/0002/70/92/2340729.jpgGR CRX // Teaser
Aracın övgüleri hak ediyor maşallah orjinallik bir başka videodaki coming soon kısmıda olmuş :)
kusursuz bi sedeliği ve çekiciliği var,gerçekten böyle crx lerin ahal olduğunu görmek çok güzel.
benden kocaman maaaaaşallah kazasız belasız sürüşler on numara
gözün gibi bakıyosun arabaya zaten gidişi duruşu bi farklı maşallah
maşallahhhhh