ne renkti? plaka hiç yabancı değil.
giderli güzel bi 306yla denemek isterseniz vtecburac, - ER - nickli üyelere mesaj atın derim. bende denerdim de ben pistona filan girdim motor inik.
Printable View
ne renkti? plaka hiç yabancı değil.
giderli güzel bi 306yla denemek isterseniz vtecburac, - ER - nickli üyelere mesaj atın derim. bende denerdim de ben pistona filan girdim motor inik.
lacivert, hem giderli olup olmadığına aracı bilmeden yorum yapma bence gayette giderliydi... o arkadaşında motor yeni yapılmış rodajı bitmişti nasıl gittiğini görmek istiyorum dedi o yüzden denedik öyle sen geçerim ben geçerim diye bi iddiada yoktu. denemeler artık bahara havalar iyice bozdu valla..
takip ediyorum :) yeni lipi merak ettim .. hala atarlı giderli rex maşallah :)
Biz ne emeklerle taktık o lipi :D 4 saatimizi aldı 3 kişi :D
kanka cihazı spayşatladım :D çocukta asker gibi arabayı bekliyordu
http://img195.imageshack.us/img195/6...1203181013.jpg
avni evrim geçirecek yine :D
etkıye tepkı olayı valla :) Aracı aldığınız kadir abi hem orjınal lipini bulmak için ayrı emek hemde takmak için saatlerını harcamıştı tampon kırılsa çıkmıcak şekılde takılmıştı acımadan sokup atmışınız :D zevk meselesı tabı ama takılan lıp çok kabaydı acayıp çirkin gosterıyodu aracı turgay abıye ılk dedıgım oydu o lıpı sok yoksa gece bulur ben sokerım dedıydım. İyi olmuş :D
yenı lıpın ney oldugunu bılıyorum ama ustunde gormek paha biçilemez soylemıcem süprüz olsun :)
Valla sökmek çok basitti :D Ben de seviyordum orijinal lipini çok yakıştırmıyorum VR6 lipini.. Ben sadece işçiydim, mustafa abi, timuçin abi(tymu), ben taktık valla:D
masallah kazasız belasız bının :)
herkesin zevki farklı o yüzden çirkinlik güzellik göreceli durumlar ya. Ben şimdi kendi zevkime göre yapiyim. ŞŞŞŞŞŞŞşşşşşşşş sakın haa kaçırma ağzından ilk benim reximde olacak Türkiye de :D
yakışıyodu vr6 lipide ya yurt dışında dahi örnekleri var arabayı önden çok kaslı gösteriyordu. Neyse yeni görüntüye kavuşunca çok sexi gözükecek :)
teşekkürler... Allah hepimize kazasız belasız günler nasip etsin
nan turgay yıne ne halt yedın :D
maşallah çok iyi kondisyonlu bir araç.. Allah kaza bela vermesin..
maşallah. yeni gördüm fotoları. içi dışı çok güzel bir araç.
saolasın Timur abi sen nerelerdesin yaa kayboldun iyice piyasadan çektin elini ayağını rexi satınca...
arkadaşlar bu arada paçalıklar geldi çil çil orjinal honda. resimlerini çeker koyarım cidden mükemmeller isteyen olursa getirelim orjinal çıkacaklarını tahmin etmezdim orjinal yazıyodu ilanda ama inanamamıştım:) satıcının elinde vardı 2-3 tane daha... sinyallerde geldi... bi ara fırsat bulunca resimlerini çekip paylaşıcam...