Maşallah Allah kaza bela vermesin iyi gunlerde kullanın
sğlun teşekkürler. iç kısmının pek resmi yok ama eklicem en yakın zamanda. aslınd bugün içinide baya bi temizledim2 saate yakın uğraştığım, fırçayla hemen hemen her yerindeki tozunu almaya çalıştım. bakalım bi ara içini de resimlerim.
dayanamadım bugün yıkadıktan sonra yeni farlarıyla çektim resimlerinisadece sol sis kaldı değişmesi gereken, onu da önümüzdeki aylarda değişirim. bu arada cts günü egsozcuya gittim ve egsozum patlamıştı kaynak yerinden onu kaynattırdım ve çok sevindirici bişi oldu. biliyosunuz aracım boşta tüketim gösteriyordu 2,4-3,6 kafasına göre oynuyodu yakıt. egsozu kaynattırdıktan sonra düzeldi. şuan boşa atar atmaz hızım +30 km üstünde ne olursa olsun anlık tüketim 0,0 gösteriyor. demekki emme manifoltunun contalarında bişi yokmuş, deiştirmeye gerek kalmadı düzeldi. yakıtıda baya düştü gibi. inş. yavaş yavaş kendime göre toplucam. kafaya koydum kendi orjinal yazılımını yüklicem. belki ilerde sıkılınca wimmera geçerim.
resimler her zamanki gibi amatör ötesi
![]()
Maşallah 0 rs =) Allah kaza bela vermesin![]()
yılan abi yılannn![]()
sanırım satılık ilanı vermişsin...![]()
evet ilan verdim ama satmak için değil valla. 3 senedir hergün rs ilanlarına bakıyodum. dedim birazda benim ilanıma baksınlariçimde kalmıştı bu olay
ilan semboliktir yani araç satılık değil arkadaşlar.
hayrlı olsun![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)