Bu arada Benım bu aractan 6tane varmıs aldıgm bılgıye gore bu donanımda kactane var bılmıyorum ama opel astra H 2.0 turbo olarak 6tane warmıs sanırım
Bu arada Benım bu aractan 6tane varmıs aldıgm bılgıye gore bu donanımda kactane var bılmıyorum ama opel astra H 2.0 turbo olarak 6tane warmıs sanırım
Şaka makinası diyebiliriz
orjnallık hep ön pilanda olmus oldukca başrılımaşallah
![]()
Tşk ederim elimden geldiğince dikkat etmeye calısıyorum gözbebeğim audi A3 102hpten sonra
2ncı aracım ve cok memnunum..
Masallah masallah cok degerli bi arac valla benim elimde olsa sirasiyla yapilcaklar sole olurdu belki biraz fikir verir. Coilover aldiktan sonra hemen pacaliklarin hepsini soktururdum. Sonar remap filtre downpipe devaminda duz boru olurdu. Ondan sonra arkaya guzel bi difuzor yaptirirdim on tarafada guzel bi lip. Bide iste amerikan fariydi ayna kaplamasi falan onlar zevke kalmis tabiki![]()
Mapped by DR.ECU
aynı şimşek gri astra h aracım vardı bence bundan sonra yapılacak pek birşey yok fazlası abartı kaçıyor orjinal opc line paketınız var zaten kazasız belasız kullanın
Tşk ederim. Dusunuyorum bıkac bısı downpipeden sonra bırbırıne gecmelı duz boru 63mm sanırm dusunuyorum. ızmırdeyımıs arkadas gorustum sonrasında fıltre ve chip.
filtre konusunda cok tıtız dusunuyorum dandikleri maf ve turboya kadar cıddı zararlar verıyormus okuduklarıma göre. Ankarada ışık abi var ona danıstım green cold air filtre onerdi.
güle güle kullanın, yazılımla 215-220 hp civarı oluyor ve sport tuşuna yükletebiliyorsun yazılımı. yani sporta basınca 220 hp normalde 170 hp kullanabilirsin aklında olsun, ingilizcen varsa regalautosport'un sitesini inceleyebilirsin araban hakkında güzel bilgiler var.
bu motorun 3 türevi var z20lel (170 hp) , z20ler (200 hp) , z20leh (240 hp opc) aralarında ki farkları net bilmiyorum ama 200 lükle arasında basınç farkı olması muhtemel ...
ankaraya yolun düşüyorsa pm atarsan seni bilgili birilerine yönlendirebilirim...
Yükletirken bir bilene danış.Çünkü benzinli turbo olduğundan motor içi diesel gibi forget olmuyor yazık olmasın bu güzel araca.200 hp den sonrası bence sorunlu olur![]()
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Tşk ederim tekrar tekrar. Chip için Vmax'tan baska bısı dusunmuyorum. Bıkackez gorusmelerim oldu ama henuz ıcraata gecemedımiş durumundan dolayı malatyada yasadıgım ıcın herseyı ıstedıgnde yapamıyorsun bıgun ankarada ıns baslayacagm zaten memlekete gıderken ıllakı ankaradan gecıyorum.. Chıpten once bı egzost ve hava fıltreesı acıl yapmam lazım
bir arkadaşımda siyahı vardı yazılım + filtre + dp + 76 lık düz boru + 76 lık son ile dyno da 230 yakın bişe almıştı. çok eğlenceli bir araçtır.
kazasız belasız cezasız sürüşler dilerim
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
öylemi arkadasınız nerede sımdı halen arac kendısındemi ona danısabılırım aracına baya bısıler yapmış. buarada tesekkur ederım sıze kazasız belasız gunler inş.
aracınız guzelmıs masallah opel'lerden sadece calibraları sevıyorum ama astrada guzel gozukuyor gayet basarılır![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)