Maşallah çok güzel güle güle kullan
Sahip olunabilecek en temiz CUPRA, çoğu kişinin duyup da göremediği bi cupraydı ... Bu hale gelene kadar hemen hemen her anında yanında bulunduğum araç.. Az uykusuz kalmadık Zafer Abimle, hasta olup yataklara düştük bunun yüzündenHer halinde yanında olduğumuz için duygusal bi bağ olmuştu bu araçla. Duyduğum an çok üzülmüştüm ve inanmayıp abimi aradım, sattım diyince hakkaten bi garip olmuştum..
Umarım keyifle binersiniz , Allah nazardan,kazadan, beladan korusun inşallah.
Abi nick iyiymiş bu arada . Zafer K![]()
Charged & Supercharged
maşallah allahım esirgesin harcanan para + emek belli ediyor kendini. güle güle kazasız belasız binmen dileğiyle ...
yazmıştım ama bidaha yazmak istiyorum Allahım esirgesin önceki post tada demiştim yine diorum koltukları yete-R![]()
Tek kelimeyle süperr araç masallah kazasız belasız surusler dılerım.
inanılmaz görsel bir araç her baktığımda başka bişeyler yakalıyorum...yasinin eski aracı turkıyenın en ıyı k 04 lu aracıydı şimdide en dolu en görsel aracını aldı...lan yasin ne şanslı adamsın maşşallah allahım esirgesin nerden bulursun böyle temiz hızlı farklı araçları...tekrar hayırlı uğurlu olsun .....
allah rağzı olsun..
teşekkur ederim..
teşekkurler..
eyvallah..
teşekkurler..
allah rağzı olsun kaan,teşekkur ederim..
allah rağzı olsun..
teşekkur ederim..
şuandada aynı şekilde uygulanıyor.teşekkurler..
allah rağzı olsun teşekkurler
teşekkur ederim.zafer abi herşeyi kendi yaptırmış benım spoyler hakkında bilgim yok..
allah rağzı olsun..
allah rağzı olsun kardeşim en iyileri senin olur inşallah..
teşekkur ederim
allah rağzı olsun..
allah rağzı olsun..
teşekkur ederim tolga abi..
teşekkur ederim saol..
tekrardan teşekkurler umıt,allah rağzı olsun kardeş..
teşekkur ederım..
eywallah..
teşekkur ederim abi.demekki kalbimiz temiz allah kurban olduğum iyileriyle karşılaştırıyor maşallah..
göstergeler ve body kit çok hoşuma gitti ayrıca aracın rengide ayrı bi hırçınlık katıyor araca maşallah kazasız belasız
Adananın ender Cupra'larından biri oldu sanırım. Hatta Türkiye'de ki demeliydikHayırlı uğurlu olsun, güle güle kazasız belasız kullanın.
zafer abi çok emek harcamıştı gözü gibi bakıyordu arabaya inş sende öyle bakarsın allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullanman dileğiyle maşallah
kardeşim güle güle bin kazasız belasız aracını yakından görenlerden biride benim ilk cupranıda ben gözüm gibi bakıyorum senin nekadar titiz biri olduğunu benim araca bakıpta anlayabilir herkez![]()
allah rağzı olsun kardeş..
teşekkur ederım..
en ıyılerı senın olur inşallah.teşekkur ederim..
zafer abim kadar olamam belki ama okadar titizim dıyebilirim eyvallah
teşekkur ederım osman kardeşim,senin cupranında maşallahı var bendeki gibi duruyor maşallah.allah kaza bela göstermesin...
eyvallah![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)