arananlar bölümünde integra arıyo bi eleman
1,6 109 hp 240 nm gayet güzel araçtır, chip ve yazılımla güzel yürür, az yakar, kazasız belasız kullan maşallah gayet sade ve güzel
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Allah Kaza Bela Vermesin Bendede 2008 Model Var Kısmetse Seninkinin Aynısının Sunrooflunu Almayı İstiyorum O Dediğin Focusun Sahibi Evet Siteden Arkadaşımız Sanada Yardımcı Olucaktır.
Emre DEMİR - http://www.techturkey.com/forum/memb...39-emre-d.html
maşallah kazasız belasız sürüşler
inşalllah hayırlısı tavsiye ederim yakıtı ve performansı çok iyi şuan yakıtı hatırladıgım kadarıyla en son yazın test etmştm şehir içi 25 kuruşa gelmiyor şehir dışı 19 kuruştu galiba sunrooflu olanları x paket diye geçiyor orjinalinde xenon,sunroof,deri koltuklar,park sensörü vardır keinlikle tavsiye ederim
aynen yazılım var araçta performansından memnunum teşekkürler abicim saolasın
eyallah kardeşim saolasın![]()
[QUOTE=weST.27;2678132]inşalllah hayırlısı tavsiye ederim yakıtı ve performansı çok iyi şuan yakıtı hatırladıgım kadarıyla en son yazın test etmştm şehir içi 25 kuruşa gelmiyor şehir dışı 19 kuruştu galiba sunrooflu olanları x paket diye geçiyor orjinalinde xenon,sunroof,deri koltuklar,park sensörü vardır keinlikle tavsiye ederim
Şuan bende var 2008 model dizel mevcut zaten 2'inci focusum bu ilk ghia'sına bindim 2006'tı sattım 2008 collection aldım 1.6TDCİ 110'luk artık kısmet ederse 2010 bir x paket alıcam teşşekür ederim önerilerin için![]()
hmm bende ilk defa focusa binceksin sanmıştım hemşerimbende antepliyim bu arada kızılhisarlıyım
ne demek kardeşim rica ederim
Maşallah sadece yay yeterli bozmayın bence aracı
bende sdü mezunuyum bu arada![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
otomotiv 2008de mezun oldum ben
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)