maşallah çok güzel bir araç kazasız belasız![]()
maşallah çok güzel bir araç kazasız belasız![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Çok sağolun, eksik olmayın.
Sağol kardeşim, amin, cümlemize.
Alllah allah merak ettim bayağı. Bir haftasonu uğrayıp bakıcam, eğer sizinde fırsatınız olurda, fotoğrafını çekebilirseniz çok memnun olurum.![]()
Koccaman maşallah cıldırmak üzereyim Arabaya bayıldım, içine extra bayıldım nasıl bir temizliktir o. Allah nazarlardan saklasın böyle bir arabaya toz konsun istemem işiniz zor. Bende çok istiyorum lakin piyasada temizini bulmak çok zor.ben şeyi merak ediyorum, 90'ların arabası sonuçta Rutin bakımı dışında sürekli bir ihtiyacı oluyormu arabanın mekaniksel olarak? Oluyorsa maliyet durumu nedir? Ben ciddi anlamda sadece haftasonları keyifle kullanmak için düşünüyorum tamamen stock bir e36 3.20 coupe.
Bu arada tek eksiğiniz düzgün bir fotoğraf makinesiGerçi güzelliği o kadar detaylı çıkmasın nazar değer.
Gott weiss ich will kein engel sein...
Çok teşekkürler, elimizden geldiğince koruyup kolluyoruz.
Çok sağolun iyi dileklerinizi için.
Aracın periyodik bakımları zamanında yapıldığı sürece, ekstra hiç bir masrafı yok. Bende bazı haftasonları kullanıyorum, haftaiçi neredeyse hiç çıkmıyor, sürekli garajda. Hor kullanılıp, gereksiz zorlanmadığı sürece sıkıntı çıkartmıyor. Sürüş keyfi gayet iyi. Tavsiye ederim, ama dediğiniz gibi gün geçtikçe temizini bulmak zorlaşıyor. Sabırla piyasayı ve ilanları takip ederek bulmanız mümkün.
Cep telefonu ile ancak bu kadar oluyor, sağlam bir makine alma niyetim var, işte o zaman daha net kareler yakalayabileceğiz.![]()
Çok teşekkürler..
maşşallah cam gibi kazasız belasız gunlerde kullanmanız dılegıyle.
[B]POWERED BY AYDOĞDU GARAGE MUSTAFA AYDOĞDU
ATA Motorsport&Engineering Kemalcan Kalkır&Hasan Kavutoğlu
-Maped -Alper French
Araba gercekten evrım gecırmıs masallah...ıc donanımları dıreksıyon obc recaro falan sız mı koydunuz aldıgınızda mı vardı?
Çok sağolun, teşekkürler.
Valla olabilirdi, fotoğraf çakilecek çok mekan var ama makine yok, birdahaki sefere inşallah, sağolasın.
Aracımın bu saydığınız donanımları fabrikasyon. Ben, jant, ayna, far ve spoileri monte ettim, içi tamamen orjinal.
Benden önceki sahibi sesli bir son susturucu takmış, onu değiştireceğim. İlk sayfaya aracın donanımlarını ekliyorum, çok teşekkürler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)