Teşekkür ederim, sağolun.
Printable View
masallah bomba gibi kazasız belasız:)
maşallah gerçekden sadeliğin ve şıklığın son noktası allah kaza bela vermesin maşallah
maşallah allah kaza bela vermesin
Artık boyle duzgun kalanların sayıları cok az.
Gercekten harika bi kombinasyon var araçta. hersey tam istenilen hersey var.
Yalnız makyajlı bobrekler bu gibi keskin hatlı bir araca olmamış bence. eskisi daha iyi gibi daha koseli..
içinize siniyorsa tabi sıkıntı yok. :)
maşallah cok iyi.
Tercih meselesi tabi ki, ben bu makyajlı haline alıştım öylede gidiyor, açıkçası eski tip böbrekleri hiç düşünmedim.
http://d1201.hizliresim.com/t/s/228qj.jpg
Bu tip böbreğe geçebilmem için komple bıyık sacının değişmesi gerekiyor, onun içinde biraz sıkıntılı olabilir. :)
Yorumlarınız için teşekkürler, çok sağolun.
Tansel Abi aracın ve stickerlerin çok çok şahane :D
Çok güzel ve bakımlı bi arabanız var maşallah. Team den de takip ediyodum aracınızı. Oradaki iki favori e36 dan biri sizin aracınız diğeri de avusblau olan (Hayaline kavuşan arkadaşınki :D )
maşallah çok diri güzel duruyo kazasız belasız :)
Bu arabayı görmüştüm plakası benimkine çok benziyor diye dikkatimi çekmişti ama nerede gördüğümü hatırlamıyorum.Kazasız belasız çok güzel aracınız var.
NK 991 den Maşallah...
Çok temiz ve güzel bi araç bu kasalar çok güzel maşallah.
Maşallah çok diri duruyor belli ediyor kendini Allah kaza bela vermesin. Beni tanıyanlar bilir e36 hastası oldugumu valla boyle temizlerini gördükce çok hoşuma gidiyor birazda imreniyorum nazarım değmez çok sukur :) Maşallah diyelim tekrar. Son zamanlarda da böyle temiz e36 lar görmek güzel forumda araçlarına çok iyi bakan e36 sahipleri var
maşşallah kazasız belasız...hayalimdeki kasa....
ne yazacağımı bulamadım.kalem gibi maşallah.
maşallah harika görünüyor.. tam tadında valla :)
Bayildim harika :)
Aldiktan sonra bir bir dogru olanlari yapmissiniz, mercek-orijinal jant-filmsiz cam. Ici de sifir gibi.
maşallah çok nadide duruyor.