Massallah gercekten cok temiz duruyor :)
Bitanede ben istiyorum cabrio 3.20 :D bakalim bu yaz aliriz ins :)
Printable View
Massallah gercekten cok temiz duruyor :)
Bitanede ben istiyorum cabrio 3.20 :D bakalim bu yaz aliriz ins :)
Nazar değmesin maşallahı var.
masallah dipdiri duruyor hala nıce e90lar gordum bunun yanına yaklasamaz
Yeni fotolar çok güzel Tansel Abi, maşallah pırıl pırıl :)
Maşallah kazasız belası çok diri duruyo :)
maşallah kazasız belasız
Maşallah araç çok güzel yaa Allah kazabela vermesin
maşallah allah kaza bela vermesin
Maşallah allah kaza bela vermesin
Teşekkürler.
Hep karada hep karada canımız sıkıldı, hovercraftlık yapalım dedik. :) Çok sağolun..
Kelebekler manuel, o sol altta gördüğünüz kapıları otomatik kilitleme düğmesi. İlk sahibi tarafından eklendiğini tahmin ediyorum, çünkü fabrikasyon bir eklenti değil. :)
http://b1203.hizliresim.com/v/h/3jvn7.jpg
Teşekkür ederim, dış görünümü değiştiren iki ana etken.
Almak için fazla geç kalmayın, tam zamanı, havalar düzelince cabrio piyasası tavan yapar. Hayırlısı olsun, sağolun. :)
Teşekkür ederim.
:) Çok sağolun, yeni kasalardan daha heyecan verici olduğu kesin.
Sağolasın İlyas, daha güzeli sana kısmet olsun inşallah, yakışır. :)
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimle, sağolun, eksik olmayın.
Maşallah araç gerçekten biblo, canlı birkez caddebostan mc te görmüştüm siz yukarı doğru park etmiştiniz hakkaten 41 kere maşallahı hak eden bir araç Allah kaza bela göstermesin
maşallah,boncuk gibi.satılık sandım sandım takas teklif edecektim:D
maşallah...
aracın mahşallahı var bide aklıma takılan bi soru var...3.20 cabrio BMW alabilirim98-2000 arası bu araçlarda km çok olması sıkıntı oluştururmu ...Daha önce hiç BMW sahibi olmadığım için bilmiyorum...
adama e36 aldırır :)
maşallah, şu bmw'ler gerçekten prestijli arabalar.
E36'ların son üretim yılı 98'dir. Daha sonra E46 serisine geçilmiştir. 98 doğumlu desek en genci 13 yaşında olan bir araç için 200 bin km. civarında olması normaldir. Benim aracım 98 ve 175 binde. Sadece haftasonları kullanarak iki senede 14 bin km. yaptım. Kullanıma bağlı, motoru yormadan zorlamadan ve bakımları zamanında yapıldıktan sonra sıkıntı yaratacak araçlar değildir. Temizini bulmak çok zor olmakla birlikte, elden geçirildiklerinde çok keyiflidirler, tavsiye ederim.
Hayır aracımız satılık değil, sağolun.
Bu benim ilk aracım, Allah kısmet edersede kolay kolay markamı değiştirmem diye düşünüyorum. :)