yok ya yeni arabaya fln gerek yok bu kasadan vazgeçemeyeceğim ben !
maşallah gerçekten ellerinize sağlık.
yok ya yeni arabaya fln gerek yok bu kasadan vazgeçemeyeceğim ben !
maşallah gerçekten ellerinize sağlık.
masalla masalla
maşallah nazar değmesin hiç bu kadar diri bir e36 görmemiştim çok beğendim gerçekten.
Tek gözüme batan ön camdaki sticker , bir de en incesinden komple cam filmi yapılsa şahane olur.
Sağolun, eksik olmayın. Kesme heveslisi ustanın gazabına uğramış, toparlıyacağız artık.
Çok teşekkürler.
Çok sağol Yekta. Egzoz uçlarının birbirinden biraz uzak kalması benimde gözüme takılıyor. Onun için bir şey yapamadık, çünkü tam çıkışların üzerine oturuyorlar. Standartta, aralarında 1 cm. var, bizimkilerin aralığı 2 cm. oldu.Sticker'dan biraz hevesimi alayım sökeceğim zaten, sağol.
Teşekkür ederim, boşuna E36 için efsane kasa demiyoruz.
Sticker için bir haves ettik yapıştırdık, biraz dursun sökeceğim zaten.
Aracı aldığımda camlarda 1 numara film vardı, araç siyah olduğu için çok kapatıyordu, bende komple söktüm, şu an ferah ferah kullanıyorum.Polise yakalanıp dert anlatma sorunum kalmadı. Aracım açık renk olsaydı; beyaz veya metalik gri gibi, o zaman mutlaka cam filmi yaptırırdım o ayrı.
Çok sağolun, teşekkürler..
Maşaallah, E36lara ayrı bi hayranlıgım var. Cidden çok atarlı, düzgün duruyor aracınızAllah kaza bela vermesin
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Sıfır gibi ,maşallah![]()
Maşallah Tansel Abi emeklerine sağlık, E36'da bu kondisyona hastayım![]()
Tekerine tas degmesin.ok gibi dedikleri bu olsa gerek.
///
Çok sağol, eksik olma.
Çok teşekkürler, evet baya eski bir tarihte oradan geçmişliğim var. Çocukluğum Borsa ve Balık Pazarı civarında geçti.Bir daha karşılaşırsak seslenin
Çok sağolun, teşekkürler.
Sağol kardeşim eksik olma, seninkinden iyi olmasın
Çok çok sağolun..
* Daha önce iki defa boyanan ön tampon, esnemelerden ve bir iki sürtmeden dolayı yine kötü bir görünüm almaya başlamıştı, boyada çatlaklar oluştu. Bu nedenle ön tampon sıfırıyla değiştirildi, boyandı ve monte edildi.
* Kule gergisi boyandı.
* Sol çamurluk davlumbazı değiştirildi.
* 185 bin km.'de motor ilk defa açıldı.
* Vanos o-ring değiştirildi.
* Elring marka üst kapak contası takıldı.
* Motor yağı Mobil 10w-40 ile değiştirildi.
* Farlar söküldü, temizlikleri yapıldı. Düz far camları yerine, daha temiz durumdaki damlalı camlar monte edildi.
![]()
maşallah çok güzel bir araba bende de aynısından 93 modeli vardı ama tabi bukadar temiz bir araç değildi.ilk önceleri toparlamaya çalıştım ama baktımki yakıtın altından kalkamıycam satmak durumunda kaldıme36 coupe ler çok estetik destansı araçlar gerçekten. arka bagaj üzerindeki rüzgarlığı iptal etseniz daha sade vede güzel görüneceği düncesindeyim, tabi herkezin zevki farklıdır. kazasız belasız...
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)