maşallah kazasız belasız çok güzel olmuş![]()
maşallah kazasız belasız çok güzel olmuş![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Maşallah focusun bu kasasını çok severim mcrae den ötürü.. Bi an o beyaz bol sticker lı arka camında mcrae yazan araç gözümde canlandı.. Çok sade ve yerinde bir dizayn olmuş tebrikler, maşallah![]()
sağol haydar abi
valla benimde çocukluk hayalimdi şimdi allaha şükür benim oldu elimden geldiğince orjinal ve sade bişeyler yapmaya çalışıyorum
teşekkürler. kaput havalandırmaları zaten focus 2,5 Rs in orjinal havalandırmaları.![]()
yeni eklentileri bekliyoruz merakla kardeşim boncuk tam bir evrim geçirdi bilinçili ve prof bir şekilde imreniyorum maşallah![]()
artık corc-i zamanıcdti
Kış öncesi temizlik ve boya koruma Meguiars ürünleriyle yapıldı sonuçta oldukça fazla hare ve çizikler bulunan focusum sonunda ayna gibi bir yüzeye kavuştu açıkçası beklediğimden dahada iyi sonuç aldım ve focuslarımız ateş edicek kıvama geldi
![]()
hey maşallah boncuk boncuk
bir an önce bi nazar boncuğu takmak lazım kardeşim.
elemtere fiş kem gözlere şiş![]()
artık corc-i zamanıcdti
Maşallah kardeşim) Nxt mi uyguladınız gayet başarılı duruyorr
)
Yanıyor arabaa aman dikkat et yangın söndürücü bulundur yanında...![]()
Aşk sadece tutkudur..
Maşallah çok güzel. Kazasız, belasız.
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
Maşallah, bir Focus un bu kadar çekici olabileceği aklıma gelmezdi![]()
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
beşiktaş baskı plaka takarsanız daha güzel olacaktır![]()
Tam tadında olmuş maşallah aracınıza
Çok ufak bir eleştiri; sanki daha ovale yakın bir marşpiyer güzel durabilir.
Elinize gözünüze zevkinize sağlık.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)