6 aydır gemide olduğum için pek bişey yapamadım haliyle arabaya anca ileride gerçekleştireceğim proje için parçaları tamamladım hazır 1 haftalık iznme gelmişken aküyü bagaja aldık ve kışlık modda yıkayıp keyfini çıkardım
![]()
çok bomba olacak kanka tam bir yurt dışı çalışması hatta daha iyisi olacak eminim![]()
artık corc-i zamanıcdti
Neeee parçalarmııı, daha ne yapıcazzz
Maşallah kardeşim merakla bekliyoruz![]()
Aşk sadece tutkudur..
kazasız belasız arada sırada muzaffere sorduğum oluyor focus'u![]()
masallah eskı st kulanıcısıyım aracımızda aynı jantları kullanıyormusuz ama sızınkı cıddı cıddı emek para vakıt ne bulursan hacamıssın nokta olmus![]()
//M POWER
projeye ilk araç içini hem yalıtım hemde temizlik adına boşalttım..
KKK03 turbomuz ve özel döküm manifoltumuz
minicooper s 330cc enjektörlerimiz
aem fic beynimiz bağlanırken
zemine ve kapılara yaptığım yalıtım.
motor açıldıktan sonraki 200 binde olan motorun hali çokta kötü olmadığı için gerekli ölçümlerden sonra sadece pston sekman ve yatak değişimine ayırca komple üst kapak ve port polish yapıldı.
polishten gelen kapağımız.
focusların sıkıştırması 11.1 olduğu için 1mm özel lazer kesim contamızıda araya atım sıkıştırma 9.8.1 e düşürüldü.
turbonun yağ ve su bağlantıları için rekorları takıldı.
daha sonra aleminyum borular hazırlandı ve boyanıp araç üstüne takıldı.
oil catch şimdilik normal borularla takıldığından ek ek ve kelepçelerle pis görüntü oluşturuyor fakat çarşamba günü aleminyum boralar gelince ve birkaç düzenleme sonrası kaput altı toparlanmış olur.
![]()
ilk marş videomuz.
1.6 Focus Turbo İlk Marş - Dailymotion video
ve akşamki ufak 3 bine kadar bastığımız boost sesi orjinal egzozuyla..
Turbo Sound. - Dailymotion video
masallah cok guzel gozukuyor bırılerının focusla oynaması guzel arac 2.0 mı 1.6 mıydı eger 2.0 sa 200 hp lerı gorur herhalde
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)